IVAO: Malmi Aviation Club ONLINEDAY 27.6.2009

(1/3) > >>

wezzer:


¡Hola!

Malmin ilmailukerho aktivoituu verkkolentopuolella ja järjestää ONLINEDAYn lauantaina 27.6. klo 11-18 LMT.

Tarjolla on lennonjohtopalvelua aamupäivästä alkuiltaan koko Suomen alueella ja Helsinki-Vantaan lisäksi myös Helsinki-Malmi on miehitetty.

Tapahtumaan voi myös osallistua saapumalla Malmin ilmailukerhon kerhohuoneelle, Malmin lentoasemalle. Kerhotiloihin pystytetään em. lennonjohtopositiot liuskapöytineen. Mainio tilaisuus tulla tutustumaan mitä verkkolennonjohto on!

www.mik.fi

MIK Simutiimin puolesta,
Antti

ILKevin:
¡Hola! minunkin puolesta! 

Lauantai lähenee ja johtajat odottavat innolla tapahtumaa. Meille on tullut pari tilannetta vastaan jossa joku tapahtuman järjestäjien ulkopuolinen henkilö on kysynyt tai varannut Vantaan rullauksen tai selvityksen kyseiseksi ajankohdaksi. Toivoisimme että ette miehittäisi Lauantaina kumpaakaan positiota, jolloin jättäisitte johtajille enemmän tekemistä, vaan tulisitte mielummin lentämään kyseiseen tapahtumaan. Tietenkin voi mennä torniin/tutkaan kentälle missä ei ole johtoa muuten, eli esim. Turku, Tampere, Oulu yms vaikka EFES onkin paikalla 

Niin suurta ruuhkaa ei ole odotettavissa että tilanne vaatisi rullauksen ja selvityksen läsnäoloa tapahtumassa, joten toivoisimme että tulisitte tapahtumaan lentämään jolloin jäisi Helsingin tornille muutakin tekemistä kuin antaa nousu- sekä laskuselvityksiä. Tapahtuman ideana on että koneita olisi paljon, eikä siten että paljon johtoa ja vähän koneita 


MIK Simutiimin puolesta,
Ilkka

tigert:
Lentäjän näkökulmasta voin kompata ylläolevaa - on huomattavasti mielenkiintoisempaa lentää esim. lento EFH*-EFTU kun miehitys on EFHK_TWR ja EFHK_APP ja EFTU_TWR kuin esim. EFHK_DEL, EFHK_GND, EFHK_TWR ja EFHK_APP..

Onhan se groundi kiva mutta torni voi jaella rullausselvityksiä ihan hyvin, paljon parempi fiilis on kun lennon molemmissa päissä on torni paikalla, ja ehkä tutkaakin jossain, riippuen vähän käytetystä lentokoneesta ja -korkeudesta..

Tulkaas kahville ja lentämään verkon kautta tai paikan päälle =)

- T

wezzer:
Huom, tapahtuma siis ensi lauantaina!

Lisäksi saimme juuri tiedon, että Capt. Salomaa on tavattavissa kerhohuoneella tapahtuman aikana. Kyseinen herrahan tuli tutuksi pari vuotta sitten EFHF - The GA Gateway to Finland -tapahtuman videoiden myötä. Molemmat videot ovat katsottavissa MIK:n galleriassa:

VFR Tutorial with Captain SalomaaChecking the runways with Captain Salomaa
Nähdään lauantaina - joko kerholla tai verkossa

Antti

wezzer:
Positiot ovat jo auki! Tervetuloa lentämään.

Antti

Navigation

Up one level

Next page