IVAO: No Delay 2009 (8.8. 15-21z/18-24lt)

(1/2) > >>

Starchild:


Suomen Virtuaali-ilmailijat ry ja IVAO Finland järjestävät No Delay 2009 -tapahtuman lauantaina 8.8. kello 21-24 (15-21 UTC). Fly-in keskittyy Helsinki-Vantaalle (EFHK), jolle tarjotaan täysi lennonjohtomiehitys. Luvassa on siis vilkasta liikennettä, kiireistä ilmatilaa ja tiukkoja lähestymisiä rinnakkaisille kiitoteille!

Fly-in on osa SVIL:n CAVOK-kesäleiriä, joka pidetään 5.-9.8. Jämijärven lentokentällä. Tapahtumaa varten leirille rakennetaan lennonjohtopiste torninäkymineen. Parhaaseen tunnelmaan pääsee toki paikan päällä, ja kaikki lennonjohtokelpuutetut saavat mahdollisuuden johtaa mieleisessään positiossa.

Halukkaat lennonjohtajat voivat ilmiantaa itsensä, toivepositionsa ja ovatko tulossa CAVOK:iin suoraan Niko Pursiaiselle niko.pursiainen@ivao.aero. Lopulliset positiot jaetaan CAVOK-viikon kuluessa, kun tiedetään, ketkä ovat tulossa Jämijärvelle johtamaan.

Tapahtuman nettisivut: http://www.cavok.fi/nodelay2009
Maisemat: http://www.fsnordic.net/Files
Kartat: https://ais.fi/ais/eaip/html/efhk.htm

Tervetuloa!

Nikop:
Tapahtumaan on enää pari päivää. Odotettavissa on paljon liikennettä ja lennonjohtoa, joten tapahtumaa ei kannata jättää väliin.

Tapahtumaan valituille lennonjohtajille on juuri lähetetty lyhyt ohjeistus. Lukekaa se ja varatkaa positionne.

Nähdään lauantaina!

Nikop:
Tapahtumaan on enää vain tunteja! Ensimmäiset saapuvat koneet ovat jo matkalla Helsinkiin. Odotettavissa on paljon liikennettä ja lennonjohtopalvelua, joten muistakaa olla paikalla.

Nähdään illalla ruuhkaisella virtuaalitaivaalla! 

gangst:
No, mitenkäs ilta/iltapäivä sujui? Olisi ihan mukavaa kuulla joltain vähän kommenttia kys. tapahtumasta. 

OttoPOI:
Kyllä ainakin W_TWR myöhemmin TWR puolesta ihan kivasti. Pari johtajaa tosin lähti ennen aikojaan pois, mutta muuten oli kiva tapahtuma. Tunisialaisten ryhmälento kruunasi vielä turneen 

Navigation

Up one level

Next page