Special Operations-neuvontatilaisuus 30.8.2009 kello 19.00 (IVAO)

(1/2) > >>

Assiini:
Moi!

IVAO-Finlandin toiminta on kehittynyt todella paljon viimeisen puolentoista vuoden aikana. Olemme saaneet huomattavan paljon uusia jäseniä eikä nykyään ole hetkeä, jolloin Suomen taivaalla saisi olla yksin. Kesä on ollut jälleen hiljaisempaa aikaa kuten kaikissa muissakin menestyneissä divisioonissa. Illat pimenee ja on jälleen aika suunnata katse tuleviin haasteisiin. IVAO-Finlandissa omaksuttiin vuoden 2009 alkupuolella lentäjäkoulutus pysyväksi palveluksi, jota tarjoamme. Lentäjäkoulutusta tullaan laajentamaan vielä runsaasti mutta siitä tuonnempana lisää. Ennen sitä on aika suunnata katse jälkipolttoon...

Järjestämme sunnuntaina 30.8.2009 kello 19:00 neuvontatilaisuuden IRC:ssä, jossa teemana on sotilastoiminta! Tapahtumassa on IVAO-Finlandin henkilökuntaa sekä asiantuntija vastaamassa niin lentäjien kuin lennonjohtajien kysymyksiin. Tapahtuma on ensi soittoa syksylle, jolloin tullaan järjestämään Suomessa historian ensimmäinen Special Operation-verkkolentotapahtuma; kyseisestä tapahtumasta ei tule actionia puuttumaan . Lisäksi tulemme syksyllä tarjoamaan materiaalia SO-toimintaan liittyen.

Tule paikalla kyselemään kaikkea, joka kyseisessä toiminnassa mieltä askarruttaa. On sitten kyse verkkolentosäännöistä koskien sotilastoimintaa, lentomenetelmistä, lennonjohtomenetelmistä tai jopa yleisten sotilaskoneiden toimintamenetelmistä.

Joten ei muuta kuin tavataan tapahtumassa! Ennen sitä jokainen voi kaivaa sotilaskoneet hangaareista ja pyyhkiä siivistä pölyt

- IRC:n pääset näin!
- Uusille verkkolentäjille suositellaan IVAO-Finlandin tarjoamaa lentäjäkoulutusta, jossa tietoa täällä!

Ystävällisin terveisin,

Risto Partanen
IVAO-Finland

Starchild:
Koska Ristoa näkee taivailla seuraavan kerran?

Assiini:
Quote

Koska Ristoa näkee taivailla seuraavan kerran?


Classified Ei vaan, kohtapuoliin!

Pe7e:
Hmm.... kuulostaa hyvältä mutta mikään "military ops" ei kiinnosta mua, mutta tuleekohan muitakin aiheita samalla tyylillä? Kuten Henrin mainitsema "Transatlantic ops"? Sinne kyllä tulisin "kuuntelemaan"

Kerosiini:
Mutta tunnelmaa saattaa olla tuolla mainitussa tapahtumassa, kun sinne vaikka siviilibussilla hornettien saattelemana tunkis. Varmaan erilainen kokemus kuin normaali tapahtuma.

Navigation

Up one level

Next page