Piratismi - olenko rikollinen?

<< < (5/24) > >>

svirkkul:
Fryckman joutui maksamaan korkurssipesälle 180000euroa ja istui pari vuotta linnassa kymmenien milj. eurojen puhalluksesta.

34v. mies joutuu (kohta) maksamaan 3,6milj vahingonkorvauksia nettipiratismista.

Kyllä suomen oikeuslaitos on maailman paras?

sami:
Onkos se nyt jo Suomessakin niin Ämöriikan malliin, että jos vaikka haastan em. viestin kirjoittajan oikeuteen, niin voin häneltä muitta mutkitta pyytää tuota 3.6 miljuunaa jonkun kehitellyn syyn perusteella, ja se on sitten vasta oikeusaste joka toteaa vaatimukset kohtuuttomiksi ja "heittää nauraen haastajan pihalle". Vaiko onko näissä minkäänlaista "seulontaa" ennakkoon?

fishu:
Quote

Fryckman joutui maksamaan korkurssipesälle 180000euroa ja istui pari vuotta linnassa kymmenien milj. eurojen puhalluksesta.

34v. mies joutuu (kohta) maksamaan 3,6milj vahingonkorvauksia nettipiratismista.

Kyllä suomen oikeuslaitos on maailman paras?


Älä nyt, kyllä se kohtuullistetaan vaivaiseen 360 tuhanteen euroon. Jos taas olisi alunperin haettu sitä summaa, olisi se kohtuullistettu 36 tuhanteen euroon. Se on sitä kohtuutta menetyksistä, joita ei voida todistaa todeksi - pistetään yläkanttiin ja kohtuullistetaan yläkanttiin varmuuden vuoksi.

svirkkul:
Siinä on taas kukkahattutädeillä loppuviikoksi ihmettelemistä miten tässä näin kävi...

http://ylex.yle.fi/pop-juorut/musiikinmyynti-kasvoi-rajahdysmaisesti-ruotsissa

Quote

Ääniteteollisuuden edunvalvoja IFPI on julkaissut mielenkiintoiset lukemat viime vuoden musiikin myynnistä. Digitaalista, ladattavaa musiikkia on myyty viime vuonna melkein 99% enemmän kuin edellisenä vuotena.

Toinen iso yllätys on albumimyynnin kasvu - määrällisesti sekä rahallisesti. Viime vuosikymmenen pelkkää alamäkeä laskenut levy-yhtiöiden ja artistien murheenkryyni piristyi melkein yli seitsemän prosentin kasvuun kappalemäärissä.

- Ruotsin luvuissa on huomioitava streamingtulojen kasvu. Se on jopa yli 400 prosenttia, Nordström kertoo.

Tämä on huimaa, kun otetaan vielä huomioon, että yksi tunnetuimmista streamingpalveluista, Spotify, on vasta käynnistänyt toimintansa viime vuonna. Se ei siis ole edes ollut koko vuotta toiminnassa! Joka tapauksessa streaming on tuottanut äänitteiden tuottajille yli 6 miljoonaa euroa.

PeteL:
Nostetaan vanha ketju ylös, kun liittyy aiheeseen:

Piraattipuolue on julkaissut opetus- ja kulttuuriministeriön salassa valmistellun nettisensuurisuunnitelman muistion.

Kyseisen lakimuutoksen jälkeen teleyritykset voitaisiin pakottaa estämään pääsy tekijänoikeusrikkomuksiin liittyville verkkosivustoille.

Mielenkiintoisen asiasta tekee se, että EU-tuomioistuin antoi hiljattain alustavan päätöksen, jossa teleyrityksille asetettavat velvollisuudet suodattaa verkkoliikennettä todetaan EU-lainsäädännön ja ihmisoikeuksien vastaisiksi.
Tuomioistuin antaa lopullisen päätöksen lähiaikoina.

http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/piraattipuolue+julkaisi+ministerion+salaisen+nettisensuurisuunnitelman/a636050

Seuraavaksi varmaan laajennetaan muuhun epäasialliseen aineistoon, sitähän piisaa

Navigation

Up one level

Next page

Previous page