VFR Saturday alkaen 19.9.2009

(1/1)

Assiini:
Moi

Jo keväällä suuren suosion saavuttaneet VFR Saturday tapahtumat jatkuvat jälleen syksyllä! Tapahtuma toteutetaan yhdessä Malmin Ilmailukerhon sekä IVAO Finlandin kesken. Keväällä teemana oli kiertää ympäri Suomea mutta nyt toimimme vain ja ainoastaan Suomen legendaarisimmalla lentokentällä, Malmilla!
Tapahtuman lähtölaukaus otetaan lauantaina 19.9.2009 kello 11.00-15.00. Samana päivänä järjestetään Malmin Ilmailukerhon avoimien ovien päivä kerhon suureen ylpeilynaiheeseen, OH-SIM Cessna simulaattoriin. Päivän aikana Malmilla on kymmeniä, jopa satoja ihmisiä tutustumassa simulaattoriin. Tämän jälkeen tapahtuma järjestetään jokaisen kuukauden toisena lauantaina eli seuraavan kerran 10.10.2009. Tapahtuman päätavoite on rohkaista niin uudet lentäjät kuin vanhatkin konkarit VFR-lentämisen mielenkiintoiseen maailmaan sekä tarjota lennonjohtopalvelua Malmilla sekä Malmin lähi-ilmatilassa.

Ensimmäisessä tapahtumassa jokainen pilotti voi rakentaa oman teemansa. Voit lentää joko pelkkiä laskukierroksia, tehdä näköalaretken Suomen kuvaakin kauniimman pääkaupungin päälle tai mitä ikinä keksitkin. Myöhemmin syksyllä tulemme tarjoamaan Malmin ympärille erilaisia elämyksiä ja haasteita.

Joten oletpa aloittelija tai kokenut konkari niin tervetuloa Malmille! Nähdään pian

- Askarruuttaako verkossa lentäminen? Onko lentotaidoissa puutteita vai vaivaako legendaarinen verkkojännitys? Ei hätää, sitä varten tarjoamme sinulle lentäjäkoulutusta!
- Kattavan materiaalin Malmilla operointiin löydät tapahtuman omilta nettisivuilta jonne kootaan myös oppaita lentämiseen! Samalle sivulle tulee myös virallisia VFR-karttoja, jotka tarjoamme teille tapahtumaa varten ilmaiseksi.
- Lisämateriaalia löydät lisäksi IVAO-Finlandin lentäjän käsikirjasta lentäjän käsikirjasta!
- Mikäli haluat ennen tapahtumaa kysellä jotain mieltä askarruttavaa niin olet sydämellisesti tervetullut IVAO-Finlandin IRC-kanavalle!

Ystävällisin terveisin

Malmin Ilmailukerho ja IVAO Finland

Assiini:
Moi

Pieni muistutus tapahtumasta! Kaikki kynnelle kykenevät joko Malmille tai taivaalle! Tapahtuman lennonjohto tullaan järjestämään Malmilta käsin, joten mikäli verkkolentäminen tai -lennonjohto kiinnostaa mutta uskallus puuttuu tai asia muuten askarruttaa niin tervetuloa kyselemään IVAO-Finlandin henkilökunnalta asioista.

Risto Partanen
IVAO-Finland

nordic:
Tapahtuma käynnissä, KAIKKI lentämään! 

Navigation

Up one level