Marraskuun AIP-päivitykset!

(1/2) > >>

Henksu:
.

odo:
Ei marraskuussa vaan syyskuussa, nimittäin ensi viikolla tule myöskin huomion arvoisia muutoksia.

Oulussa tulee 30:lle uudet mittarimenetelmät joissa on jyrkempi 3.5 asteen liuku, kaikki 30:n menetelmät tulevat käyttämään tätä liukua.

Toinen merkittävästi oleellisempi muutosta täällä Oulussa on, että samaan aikaan tulee myöskin käyttöön tutka. Oikeasti tutka on toinen työpiste tornissa ja käsittääkseni myöskin normaalilta TWR työpisteeltä voidaan vektoroida vaikka itse tutkapiste ei olisikaan auki. Tähän menettelyyn vielä haen varmistusta lähiaikoina. IVAOssa varmaan kuitenkin lienee järkevintä käyttää tutkan osalta vain EFOU_APP positiota jonka jaksoksi oikeassa elämässä(ja siten varmaan IVAOssakin) on määritelty 118.150.

Jos on tosiaan niin että oikeassa elämässä EFOU TWR(124.400) voi myöskin yhtälailla jakaa vektoria niin varmaan tarvii ohjeistusta IVAOn osalta miten tämän kanssa tehdään.

http://www.finavia.fi/lentoasemat/lentoasema_oulu?pg=news&tid=2&nid=1341480

B-7-5-7:
Menee kartat ja AIRACit uusiksi... Noh, ei voi mitään

odo:
Quote

Menee kartat ja AIRACit uusiksi... Noh, ei voi mitään

Näinhän se on.

Kannattaa tosin asennoitua siihen että näin marraskuussa aina tapahtuu tämä. Historiallisesti isoimmat muutokset ovat aina tulleet tässä marraskuun päivityksessä aiemminkin.

Starchild:
Eipä siinä vektoroinnissa mitään ihmeellistä ole, olitko kirjautuneena tutkana tai tornina... Siitä vaan viivoja vetelemään tutkaputkelle.

Navigation

Up one level

Next page