Idea nimeltä: Loputon lento . . .

(1/29) > >>

Wanhis:
Tuossa kun katselin tuota Toni Hiltusen Maule kuvasarjaa, niin muistui mieleeni eräs idea jonka keksin tuossa viimetalvena.
Kaikkihan ei välitä lentää verkossa . . ajattelin, että niille muille simuharrastajille pitäisi myös saada sellaista "yhdessä tekemisen" meininkiä.
Miten olisi sellainen juttu, että joku tekee kuvasarjan vaikkapa Pirkkalasta-Poriin, esim tuolla M.Maliniemen Maulella . . . sitten joku toinen varaa "seuraavan legin" ja jatkaa lentoa Porista taas johonkin muualle ja tekee siitä kuvasarjan siihen samaan ketjuun. Sitten taas seuraava varaa legin, tekee kuvasarjan jne. Ketjun nimi olisi "Loputon lento: Maule"

- Jos kuvasarjaa ei parin viikon sisällä ilmestyisi, niin kone vapautuisi sitten muiden käyttöön.
- Varaamansa legin voisi myös perua, ellei pystyisikään sarjaa tekemään ja kone vapautuisi muille.
- Kone pitäisi olla semmoinen, että se toimisi Fs9 ja Fsx. Mielummin sellainen jolla voisi laskeutua myös veteen.
- Jos laskeutuisi muualle kuin lentokentälle, niin viimeiseen kuvaan laitettaisiin paikkakoordinantit.
- Lennot pitäisi tottakai lentää oikeasti ja ottaa matkalta kohtuumäärä kuvia.
- Tämä voisi olla vaikkapa eräänlainen Fs-Nordicin simu-lentokerho jolle voisi keksiä jonkun hyvän nimen.
- Lentokerho olisi vapaamuotoinen ja siihen pääsisi mukaan varaamalla legin ja tekemällä kuvasarjan.
- Myöhemmin kerhoon hankittaisiin joitain lisäkoneita, joiden tyyppi mietittäisiin yhdessä. Purjekone, kaksimoottorinen, ym.
  Niille olisi jokaiselle oma "Loputon lento" ketju.
- Innokkaimmat desingerit voisivat tehdä omat repaintit näihin "kerhon koneisiin" maalaukset käytäisiin sitten hakemassa
  tiedostokirjastosta.

Tuossa jotain alkuideaa . . lisää voi keksiä . . mitähän ongelmia tuossa tulisi . . jne.

Pe7e:
Ei hassumpi idea, mutta kone on vähän niinjanäin Tuli tuosta mieleen että vedettäisiin sellanen foorumin yhteinen "maailman ympäri -lento" Eli tuolla samalla tyylillä mutta maailman ympäri, esim Helsingistä Tukholmaan Finnairilla, Blue1:lla tai SASsilla, sitten seuraava jatkaa Tukholmasta taas haluamaansa kohteeseen haluamallaan yhtiöllä/koneella(kuitenkin sellaisella millä oikeastikin lentoa operoidaan...) jne, kuitenkin niin että matka etenee ja päästään joskus sen muailman ympäri... tuossa voisin itsekin olla mukana Ei meinaan tuo räpistely niinkään kiinnosta... tai no jos muitakin koneita saa käyttää kuin tuota Maulea niin sitten ehkä...

Wanhis:
Niin tuo matkustajakoneilla operointi voisi olla yksi osa-alue. Olisi siis sellainen "liikennelentäjät jaos" . . . " Loputon lento Pro " jossa olisi koneena joku yleisesti käytetty laadukas payware-kone tai koneita. Maailmanympärilento on myös hyvä idea, joku vain lentaisi ensimmäisen lennon: Loputon lento Pro: Maailman ympäri . . . .  Ehkä voisi olla myös "sotilaskone jaos " Esim: Loputon lento Military: Sabre . . . jne.
Jostain pitäisi aloittaa kokeilu. Ajattelin että aluksi joku freeware kone, niin kaikki pääsisivät mukaan.

jsandhol:
Tämä nyt vain on yksi mielipide muiden joukossa, mutta... Nuo loputtomat paneelikuvat jostain bussista tai putesta ei oikein jaksa innostaa, mieluummin joki räpistin ja paljon maisemakuvia.

FIN0308:
Itsekin katselisin mieluummin tollaisessa tarinassa enemmän maisemakuvia kuin aina lähes samanlaisia paneeleita. Siinä mielessä räpistimellä olisi kivempi lentää ja katsoa muiden kuvastooreja.

Navigation

Up one level

Next page