Idea nimeltä: Loputon lento . . .

<< < (13/29) > >>

Wanhis:
Aivan! Kyllä Jesperi hallitsee nämä hommat ja myönsin hänelle juuri Hopeisen kerhomerkin. Taas pääsemme lentämään aivan upealla Piper J3 koneellamme. Seuraava "tosilentäjä" voi käydä varaamassa legin . . . .

PerttiLode:
Kuinkas olis jos tämäkin sisältyisi kerhon kalustoon?
On saatavissa uusi versio myös FSX, "simviation com"
Mitäs tykkäät Jari?

[ attachment removed ]

Wanhis:
Niin . . mikäs tämä nyt olikaan . . Hiller tai Bell . . museokopteri joka tapauksessa kyllä tämä minulle kelpaa. Sopisi kyllä tavallaan, köyhän lentokerhon kalustoon.
Onkos tuosta saatavana saman väriset versiot molemmille simuille? Pitäisi kokeilla, kyllä varmaan tulisi tuolla lennettyä erinäisiä pätkiä.
Antton tietysti tietää tästä kaiken, linkit ym. Mahdollisen helikopteri-jaoksen ensisijaisena päämiehenä hänellä on tästä oma painava sanansa varmaan sanottavana. Kuten jo aiemminkin on tuolla tullut todettua, niin kopteri voidaan hankkia jos sille löytyy kiinnostuneita lentäjiä . . . olisihan niitä kiinnostuneita nyt ainakin kolme.

PerttiLode:
Juu, tämä on Bell47 Jean-Marie Mermaz käsialaa, mikä on tästä kopterista tähän mennessä hienoin tulos, tämä näyttää olevan dateerattu fs9 -fsx joten sen pitäisi toimia myös fs9, en ole vielä kokeillut. Tätä on myöskin kellukketten kanssa joten vielä parempi, koptereita ei näy montaakaan vesikoneena

B-7-5-7:
Sanompahan nyt, mahdollisena laivastovastaavana, sanasen Olisihan se mukava että kerholla joku kopterikin olisi, vaikka en itse niiden ylin ystävä olekaan. Kannatan siin kopterin hankintaa. Mitäs mieltä muut sitton ovat asiasta?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page