Täältä löydät uusimmat kartat verkkolentoosi. (Ilmoita uusimmat löytösi).

<< < (5/6) > >>

gangst:
Ne aikaisemmat viestit kannattaisi lukea...
Quote

Joo, samoin kävi minullekin, kun koitin muutamaa Kreikan karttaa purkaa zipistä

T: Mika

Edit: Jos linkin laittaja tietää jonkinlaisen salasanan?, niin ilmoittakoon (sikäli kun sellaista jaossa edes on). Outo tapaus!

zetair:
Hakusessa:

LGIR, LGPZ ja LGSA.

Mikäli ei löydy, niin turvaudun huomenna vihdoinkin Navigraphin maksullisiin.

PS: EAD:sta ei Kreikan karttoja saa...

T: Mika

zetair:
Quote

Iso kasa Kreikan kenttien karttoja.


Kiitos vain! Näitäkin voi käyttää, mutta melko heikkotasoisia ovat.

T: Mika

zetair:
Todella pieni hinta on maksaa 20 senttiä per kenttä. Ainakin tästä on se etu, että ei tarvitse arvuutella sitä onko SID/STAR muuttunut. Se onko nämäkään aivan viimeisintä dataa on itselleni kysymysmerkki? Silti vieraalle kentälle saavuttaessa / lähdettäessä on tärkeää, että kartta kertoo saman kuin FMC. Kun käyttää reaalidataa täytyy karttojenkin olla uusimmat! On aika noloa kysellä lennonjohtajalta "pleace repeat standard departure route", kun kartassa lukee muutakuin lentokoneen kompuutterilla (jota ei ennakkoon aina ehdi / muista tarkistaa).

Onko Navigraph sitten paras? En tiedä, mutta epäilen ettei. Ainakin kartat ovat selkeitä lukea, mutta lisää hintaa tulee tietysti väreistä jota kuluu tulostettaessa (ei läppäriä). Tosin freeware-kartoissa on myös usein väritystä, eikä musta-valko-tulosteita mielestäni kannata käyttää jos kartoissa väriä on.

10€ sijoitin, ja sillä saan 50 -lentokenttää latailla. Yritin tutkailla sitä, milloin lataus-aikani päättyy (löytämättä tietoa?). Kymppi on vähäinen summa aikuiselle, mutta nuoremmille isompi raha On silti ymmärrettävää ettei alle kympin arvoiset krediittien ostot ole mahdollisia...

Ylempänä linkitetty freeware (Parempaakin kyllä löytyi Vroutelta).

[ Attachment not found - or removed ]

Navigraph:

[ Attachment not found - or removed ]

Onneksi sentään Suomi (Finnavia) tarjoaa karttansa ilmaiseksi Tämä ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Ajantasaiset kartat verkkolentämisessä ovat erittäin tärkeitä, tosin ei kuitenkaan välttämättömiä Ainahan vektoreita on tarjolla (jos lennonjohtoakin). Aika näyttäköön oliko päätös ostaa karttoja oikea?

T: Mika

PS: Muistakaahan lisäillä ajantasaisia linkkejä verkossalentävien iloksi

Starchild:
Quote

10€ sijoitin, ja sillä saan 50 -lentokenttää latailla. Yritin tutkailla sitä, milloin lataus-aikani päättyy (löytämättä tietoa?).

270 päivää sulla aikaa tuhlata ne krediitit.
Quote

Onneksi sentään Suomi (Finnavia) tarjoaa karttansa ilmaiseksi Tämä ei todellakaan ole itsestäänselvyys.
Joo - varsinkin kun niistä puuttuu minimit lähestymisille... Estevarakorkeudet vain merkattu.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page