TemaOnlinedagar

(1/2) > >>

karlsson_jk:
Under hösten tänkte vi i SE-DIV ha teman under några av onlinedagarna. Temadagarna är inte ett event utan helt enkelt ett sätt att samla oss lite och hitta på något spännande tillsammans. Teman kommer inte att finnas varje onlinedag eftersom för mycket kakor inte bli gott till slut och en klassisk onlinedag med mycket spontanitet behövs det med.
För ATC bokar man i Schedule system där först till kvarn gäller. Givetvis behöver man inte delta i kvällens tema, men vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att hänga med.

Under hösten kommer groupflighter, VFRflighter, Fully staffed airporsts, SOP med mera att genomföras. Har ni flera egna förslag är det bara att höra av er till oss i staffen.

Håll ögonen öppna för mer info.

karlsson_jk:
Vi sparkar igång redan nu på tisdag (6/10) med shuttle flight som tema. SE-DIV tillsammans med DK—DIV uppmuntrar sina medlemmar att flyga mellan ESSA och EKCH, tvärtom eller båda två. Vi startar då båda divisionernas onlinedagar startar 1700z.

För ATC behövs:
ESOS_CTR
ESSA_APP
ESSA_TWR
ESSA_GND
Boka dessa i första hand.  Är dessa positioner upptagna och du ändå vill sitta ATC kan ESMM_CTR och ESSA_DEL även bemannas. Men ta de först nämnda positionerna i första hand.
Först till kvarn.

Hoppas vi ses på tisdag.

kpf93:
Bokar ESSA_GND då om det finns tid

Zekehund:
vart har alla bokningar tagit vägen! Kom och sitt ATC eller flyg nu!

Zekehund:
en väldigt konstig dag minst sagt. Hoppas staffen är kvar!

Navigation

Up one level

Next page