Sekalaisen tavaran osto- ja myyntipalsta

(1/3) > >>

hulluj:
Olisiko syytä harkita sekalaisen tavaran kauppapalstaa foorumille?

Ilmailu/atk-tavaran lisäksi tuonne nykyiseen ketjuun tippuu kaikenlaisia ilmoituksia jatkuvasti, enkä äkkiseltään keksi miksei täällä voisi yhtä hyvin myydä vaikka villasukkia. Hyvähän moinen tavara olisi toki pitää erillään "ydinkauppa-alueesta", mutta miten olisi?

Ehkä tätä on muinoin mietittykin ja päätetty toisin, mutta perustelut olisi kiinnostavaa kuulla.

sami:
Pitäisikö kaikki laittaa saman foorumin alle vai jakaa kenties kahteen osaan, muut rojut ja tietokone/ilmailuasiat?

hulluj:
Quote

Pitäisikö kaikki laittaa saman foorumin alle vai jakaa kenties kahteen osaan, muut rojut ja tietokone/ilmailuasiat?


Ainakin minusta tuntuu siltä, että olisi ehkä parempi antaa nykyisen olla ja lisätä toinen siihen kylkeen. Datailu- ja valokuvauskamat ovat varmasti monien kiinnostuksen kohteena toista luokkaa kuin saunajakkarat. Tuo nykyinen myyntimateriaali saattaisi yhdessä foorumissa hukkua turhan helposti kaiken joutavan romun sekaan.

Ylläpito voi lisäksi vielä miettiä annetaanko lupa kaiken romun kauppaamiseen vai vedetäänkö johonkin rajaa. Se onkin sitten hankalampi päättää mihin se vedetään. 

Mikko86:
Parempihan se olisi jos simulaattori/tietokone asiat olisivat erikseen. Sitten kaikki muu kamerakama sekä satunnaiset tapaukset erikseen. On vissiin osa porukasta kuitenkin pelkkiä simuttajia, joita kuvausvehkeet tuskin kiinnostaa ja sitten toisaalta kuvausvehkeistä kiinnostuneet harvemmin on tietokonepelien ystäviä

susiluoto:
En osaa pelata, tuollainen ilmailunystävien kaikenlaista muuta(ei ammuja)myytävä sivu voisi olla kohillaan.

Navigation

Up one level

Next page