Projekti: OH-NAS

(1/10) > >>

Nasty76:
tämmönen tuli pikaiseen väkerrettyä ensiksi ennen kuin alkaa todellinen ohjaamo projekti.


pedaaleina g25 pedaalit , spoilerit toimii toistaseks kytkin polkimesta , kaasu ja ohjain tikkuna hotasin cougar , visuaalina tällä hetkellä 22" benq ja 19"lg näytön päällä oleva valkoinen pötkylä on wiimote jota käytetään blacksharkissa pään kääntöön siksi kuulokeissa lotech ir led pidikkeet .

Poika juuri kuvassa testaa asetuksia porin maisemissa.

pahoittelen huonoa kuvan laatua ei ollut kamerassa akkua niin piti tyytyä e90 kännykameran kuvaan.

Tuolla konfiguraatiolla lennetään kaikki missä lentohärveleillä liikutaan eli fsx , black shark ja battlefield 2.
Ps. tuoli toimii myös autosimu alustana kun tikun ruuvaa tuolta irti niin siihen saa g25 vaihdekepin ja näppis ja näyttö pois niin siinä on rattiteline.

Protek:
Siitä se lähtee...

Olikos monimutkainen homma viritellä tuo Wiimote tuohon pään trackaykseen?

Nasty76:
wiimote pään käännössä on vähän 2 piippunen juttu toissapäivänä asentelin kokonaan uusiks käyttiksen niin asennus kestää noin 2 min kun on konffi fileet tallella ekalla kerralla saa taistella jonkun verran ja koko jutun avain on bluetooth dongle minkä bluesoleil bluetooth ohjelma tunnistaa (huom Maksullinen) windowssin omalla bluetooth ohjelmalla mahdoton saada toimimaan.
Ps. jos laskeskelee kustannuksia niin jos trackir 5 on noin 150 eur luokkaa voi tulla samanhintaseksi tai enemmän tuo itse tehty viimoten kapulalla.

wiimote n.50eur + 10-20 eur bluetooth dongle + ir ledit johdot muuntaja yms pikku sälät 10 eur + bluesoleil softa 19.95 niin eipä olla kaukana tuosta trackir hinnoista ja track ir eduksi pitää kai laskea joidenkin pelien tuki jota ei ilmeisesti freetrackiin tule

itsellä mopo karkas käsistä kuten aina oli tarkotus testata tuota pojan hercules veppikameralla joka jo oli talossa eli kustannukset oli aikaa kun repi vanhoista kaukoista ir ledit ym. mutta totesin ettei mulle fps riitä pään kääntö ei ole sujuvaa mutta parin peli hetken jälkeen totesin että ilmankaan ei voi olla joten kipin kapin kauppaan hakemaan wiimote jolla päänseuranta fps eri luokkaa kuin web kameroilla.
Ps. jos joku tuommoista haluaa tehdä niin ilomielin autan parhaani mukaan ettei muitten enää tartte hakata päätä seinään freetrackin kanssa.

Transisto:
Hyvä, sait kakkosnäytön toimimaan. 

Nasty76:
ookkos varma ettei sulla oo henkilöt sekasin fsx aina toimanu näyttö lisämittareille
Black sharkissa onkin sitten ongelmaa 2 näytölle ihan omasta takaa
edit. paitsi joo vielä on ongelma jos pääruudussa pitää pelkkää maisema kuvaa se on väärässä paikassa tms ongelma.

Navigation

Up one level

Next page