kemikaaliruiskutukset?

<< < (21/48) > >>

susiluoto:
Quote

Ylempänä onkin jo mainittu, että lehdet ovat puista tippuneet näiden ruiskutusten takia. Tuollainen saa jo huolestumaan mutta havaitsin tässä yhden kemikaalioruiskuttajan jäljiltä maassa olevan olevan jotain valkoista ainetta. Uskaltauduin lopulta koskettamaan sitä ja se tuntui kylmältä ja suli miltei heti Olenko nyt vaarassa kemikaalikoitua johonkin josta kukaan ei tiedä edes mitä se on.
Kyllä olet, muistan viime vuonna, täällä kävi samoin, ensin lehdet kellastui, säätila muuttui viileäksi, tuli sellasta valkoista töhnää, ja sitten helmikuun puolella meri jäätyi, nyt minulla on flunssa ja sama systeemi luonnossa tuntuu toistuvan, salaliitto sanon minä.Osta SA/Int. sadeviitta jolla voit suojella itseäsi ja lähimmäisiä.

PeteL:
Hmm, mahtaako olla kuitenkin kysymys Ilmaston lämpenemisen rajoittamiseen liittyvistä ruiskutuksista:

Quote

Ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseen on tarjolla kaksi ajatusta. Toinen on hiilidioksidin poistaminen Maan ilmakehästä ja toinen auringon säteiden heijastaminen pois.

Jälkimmäistä pidetään monella tavalla järkevänä vaihtoehtona, erityisesti "tulivuorimallia", jossa suihkutetaan rikkiä ilmakehään.

Heijastusmallissa ilmakehään levitettäisiin kaasuja sotilaskoneista.
Aamulehti

matskupu:
Kemikaaleilla luotu lumisade jumiutti Pekingin
04.11.2009 09:02

Valtion tiedemiehet häpäistiin julkisesti Kiinan viestimissä, kun he loivat rankan lumisateen, joka jumitti liikenteen, myöhästytti lentoja ja jätti Pekingin asukkaat palelemaan kylmästä.

Kiinalaisten lehtien mukaan sunnuntainen keinotekoinen lumisade laski yli 16 miljoonaa tonnia lunta Kiinan pääkaupunkiin. Kaupungin lämmitysjärjestelmät eivät vielä olleet päällä ja kaupungin asukkaat värisivät kylmästä.

Säänmuokkausvirasto laukaisi valtavia määriä kemikaaleja kaupungin yläpuolella oleviin pilviin saadakseen aikaan lumisateen. Lumisateen kerrottiin tuovan helpotusta aluetta vaivanneeseen kuivuuteen.

Rankan keinotekoisen sateen lumimassa myöhästytti yli kahtasataa lentoa, aiheutti liikenneonnettomuuksia ja aiheutti katkoksia virranjakelussa.

(MTV3 - AFP)

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/11/989569

blue192:
Tuollainen Säänmuokkausvirastohan on hieno keksintö, kaikkea ne kiinalaiset keksii.

Juhak:
Quote

Tuollainen Säänmuokkausvirastohan on hieno keksintö, kaikkea ne kiinalaiset keksii.


Tulee heti mieleen tämä:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Ministry_of_Silly_Walks
 
Juha

Navigation

Up one level

Next page

Previous page