kemikaaliruiskutukset?

<< < (33/48) > >>

ovalila:
Quote

Millä noi kaverit vetää päänsä pehmeeksi ja mistä sitä saa tilattua?


Eiku seuraavan kerran kun näät vanoja taivaalla niin meet pihalle ja vedät muutaman kerran syvään henkeä...... 

og1967:
Tämä on ilmailua harrastavan kaverini (terveiset, kun luet tätä) mukaan yksi hauskimmista salaliittoteorioista ikinä. Ettei totuus asiasta unohtuisi, täydelliseksi todisteeksi kemikaalivanoista riittää se, että niistä on keskusteltu internetissä niin paljon, ettei asia enää voi olla enää mitään muuta kuin totta, koska tällaisesta asiasta ei keskusteltaisi niin paljon internetissä, jos se ei olisi totta.

Lupasin Facebookissa 50 euroa jokaisesta merkitsemättömän lentokoneen (siis kemikaaliruiskutuskoneen, ei noiden VW:n moottorin varaan tehtyjen omien lentolaitteiden) kuvasta Suomen ilmatilassa. 0 euroa on tähän mennessä tullut annettua. Linkin takana on täydelliset todisteet siitä, että kemikaalivanat ovat totta. Aika hienoja siipipyörteitä näkyy yhdessäkin videossa, joka on kuvattu "ruiskutuskonetta" seuranneesta lentokoneesta.

Tuo fakta, että tavallinen tiivistymisjuova haihtuu muutamassa minuutissa ja kemikaalivana ei, on peräisin "kemikaalivanatietoisten" omista jutuista. Muistan itse, kun alaluokilla (joskus 1970-luvulla) ihailimme taivaalla olevaa tiivistymisjuovaa, joka oli näkyvissä useamman välitunnin ajan.

http://ytimessa.org/kemi.html

"Kemikaalivana- eli chemtrails tietoisuuden räjähdys on tapahtunut. Ihmiset ovat viimeinkin alkaneet puhua laajamittaisesti myös täällä Suomessa kemikaalivanoista taivaalla. Miksi hallituksemme ruiskuttaa salaa kemikaaleja merkitsemättömistä lentokoneista kansalaisten päälle? Arto Lauri, suomalainen tiedemies ja entinen ydinvoimalan työntekijä kertoo, että kemikaalivanoilla sidotaan ydinvoimaloista karannutta säteilyionisaatiota pois ilmasta. Tämän takia kemikaalivanoissa käytetään mm. alumiinia ja bariumia, koska se sitää itseensä säteilyionisaation.

Tätä asiaa ei voi enää sivuuttaa salaliittoteoriana, koska tiedemiehet ja jopa uutistoimistot ympäri maailmaa ovat alkaneet tutkia asiaa. Youtube on myös täynnä todisteita tästä: tavallinen lentokoneen tiivistymisvana katoaa muutamassa minuutissa, mutta kemikaalivanat eivät katoa: ne laajenevat ja kohta peittävät ison osan taivaasta maitomaisella harsolla. Olivat nämä lentokoneen jättövanat sitten "tavallisia" tai kemikaalivanoja, niin jokatapauksessa lentokoneista jäävät vanat usein täällä Suomessakin peittävät koko taivaan. Vaikka siitä ei yleisesti puhuta, niin jo vuosia on tehty yleisöltä piilossa ilmastonmuokkausta. Tästä on todisteita jo niin paljon, että kyseessä ei ole salaliitto vaan tieteellinen fakta: useat maat tekevät ilmastonmuokkausta mukaanlukien Suomi. Mutta eikö Suomi ole kansanvalta, miksi keneltäkään ei ole kysytty mitään, miksi kenellekään ei ole kerrottu tästä? Tämä taitaa olla samanlainen juttu, kuin ydinvoimakin: asioita tehdään välittämättä ihmisten mielipiteistä, suurin osa suomalaisista vastustaa ydinvoimaa ja varmasti vastustaa myös kemikaalivanojakin, kunhan nämä ihmiset vain tietäisivät niistä. Kemikaalivanat voivat hyvin olla liittyväisiä mehiläisten massakuolemiin. Albert Einstein varoitti, että kun mehiläiset kuolevat niin ihmisillä on noin 4 vuotta elinaikaa. Sattumalta, tämä ajankohta on vuosi 2012. Vai onko se sattumaa? Tämä vuosiluku tulee esille monissa eri yhteyksissä nykyään. Mitä maailmassamme oikein tapahtuu? Kuuma kysymys onkin, kuka Suomessa on valtuuttanut nämä merkitsemättömät koneet lentelemään ympäriinsä taivaita kylväen kemikaaleja meidän kaikkien päälle? Kyseessä on ilman muuta todella iso rikos koko Suomen kansaa kohtaan. Tällä hetkellä paras dokumentti aiheesta on "Mitä pirua päällemme oikein sumutetaan?" joka on myös suomennettuna nyt saatavilla."

juri:
Kemuja levitetään myös lentokentille. Videosta näkee hyvin muutaman konetyypin genitaalisuuttimien paikat, joissain koneissa näyttää että sumutusta tulee koko siiven yläpinnalta.

http://www.youtube.com/watch?v=GkV3ns7mCy8&feature=related

og1967:
Facebookin Kemikaalivanahavainnot Suomessa -alueella rupeaa enemmistö olemaan nuoria aikuisia, jotka ovat vakuuttuneet siitä, ettei päivittäisissä kemikaaliruiskutuksissa lentokoneista enää ole mitään epäselvää. Ehdotin alueella, että kemikaalivanoille helpoin selitys olisi, että ne ovat tiivistysmisjuovia. Tällainen avautuminen sai lähinnä sääliä osakseen, ettei vanha pieru nyt ymmärrä ollenkaan sitä, että vanat taivaalla ovat selvästi kemikaalivanoja, jonka näkee paljaalla silmälläkin. Kun kysyin tarkemmin, mikä se tavallisen tiivistymisjuovan (joita lentokoneet aiemmin päästelivät) ja kemikaalivanan (joita lähes kaikki vanat nyt heidän mukaansa ovat) selvä ero on, minua pidettiin trollina ja ehdotettiin paremmin sopivaa aluetta.

Ihmettelin myös, miksi samat kaverit, jotka ovat huolissaan Fukushimasta nousseiden kemikaalien (kuten radioaktiivisen vesihöyryn) joutumisesta Suomeen asti ilmakehän suihkuvirtausten mukana ovat taas sitä mieltä, että 8 km+ ruiskutetut kemikaalit tulevat kiltisti maahan, eivätkä mene esimerkiksi tuhansien tai kymmenien tuhansien kilometrien päähän. Eräs palstan aktiivinen nainen veti tästä herneet nenäänsä ja sanoi, että olen sydämetön ihminen kun en ajattele japanilaisten hätää ja kärsimystä. Lentokoneista ruiskutettavat kemikaalit toimivat eri lailla hänen mukaansa.

Kun seuraavan kerran menin katsomaan onko teorioille mitään faktapohjaa tullut jäseniltä, Facebook tervehti näin: http://www.facebook.com/groups/129623017090562/

"Tämä sisältö ei ole juuri nyt saatavilla. Sivua ei voida näyttää. Se voi olla tilapäisesti poissa käytöstä, linkki on vanhentunut tai sinulla ei ole oikeuksia nähdä tätä sivua."

Lensin avoimelta alueelta parissa päivässä pihalle siten, etten enää voi edes seurata sitä. Siellä on sallittu vain yksi totuus, eli kyseisen vahvistusharhan lisääminen. Häiriköt poistetaan.

Kaverit kyllä voivat tuota katsoa ja näytin päässeen myös Youtube-videolle, jossa kerrotaan miten Facebook sensuroi asiallista tekstiä. Ei taida ryhmän aktiivi tietää, että toinen jäsen oli samanaikaisesti minut pihalle viskannut, koska tuon videolla näkyvän kommentin kirjoittamisen jälkeen minut oli kadotettu ryhmästä alle tunnissa ja ryhmän siivous tekemistäni "asiattomista kirjoituksista" oli parhaillaan käynnissä. Kyseinen henkilö todennäköisesti vastasi poistettuun viestiketjuun: http://www.youtube.com/watch?v=5DKF8B-lO2k (kannattaa katsoa koko ruudulla ja 720 resoluutiolla)

Alueelta poimittuna yksi ketju, nämä henkilöt siis kirjoittavat aivan vakavissaan:

"Juuri nyt lentää Kaarinan poikki lento AY675 joka jättää kunnon vanapilven taakseen. Lento on helsinki/vantaalta göteborgiin Airbus 319-112 (A319). Eli myös Finnair levittää chemtrailsseja jotka jäävät taivaanrantaan leviämään:("
-->
"Tuostahan saisi jo kapteenia haastateltua "

"Näinhän se Finavian uusi johto siis asiat järjestää, vaikkei tämä tietenkään uusi keksintö ole.. SÄÄSTÖT ovat tärkeitä. Ei päästöt, vaikka tietenkin varsinainen kerosiinisaaste vähenee näin.. eikös ole viksu johtoporras. Mitenhän paljon Finnairin tase paraneekaan, pidetään hiukka silmällä."

"alumiinitehtaita on muuten pari kpl tulossa Suomeen, kuulin siitä eilen."

"Ai täh..jättääkö matkustaja lentokoneet myös vanoja? Jos tekee, niin en tiennyt. :)Mä oon tänään bongannnu vaaaaltavan paljon chemtarileja."

"ainakin olen kuullut aiemmin, että halpalentokoneet ovat jättäneet jo kauan.. Nyt sitten Finnairkin.."

"Hmm kas kun kummaa."

"Halpalentoihin on kaiketi syynsä: http://www.youtube.com/watch?v=saXMRYt-a1g "

"Ja Nordic Aluminium jakoi suurimmat osingot "

"Eilinen Finnairin kone todella jätti vanaa perässä, joka kesti aikas kauan ennenkuin levisi ja lopulta se kyllä hävisi, mutta siihen meni kuitenkin aikaa koska ehdin käydä kävellen kaupassa 1 1/2km päässä ja sitten sitä ei enää erottanut... Omituisinta tuossa vanassa oli se että se loppui kuin seinään kaarinan rajalla ja sitten se ei vetänyt mitään vanaa enää, tilaus oli siis vain kaarinan ylle, prkl:( Nytkin on sellasta pilvisuttua turussa, että ei näytä yhtään luonnolliselta, mitä lie bariumhöttöä?"

og1967:
FB:hen tuli yksityisviesti aiheesta. Ei tosin edelleenkään todista yhtään mitään. Olen nähnyt tiivistymisjuovia jo 1970-luvulla aivan varmasti omin silmin, jotka olivat tuntikausia näkyvissä. Monet "uskovaiset" väittävät, että ennen 1998 näitä juovia ei ollut näkyvissä Suomessa:

"On se kumma, kun et usko. Kyllä sinustakin tulee kohta kemikaalivanatiedostava kun katsot tämän: https://mesikammen.wordpress.com/2011/05/30/rosalind-peterson-puhuu-kemikaalivanoja-koskevista-peitetarinoista/

Rosalind Peterson puhuu kemikaalivanoja koskevista peitetarinoista

May 30, 2011 by mesikammen

Seuraava informaatio on THEINFOWARRIOR-nimisen YouTube-tilin pitäjältä hänen YouTubeen laittamalleen videolle Rosalind Peterson puhuu kemikaalivanoja koskevista peitetarinoista. Videon kesto on 1h 7 min. Vaikka Petersonin havainnot ja tiedot koskevat ennen kaikkea Kaliforniaa, on video aiheesta kiinnostuneille kuitenkin katsomisen arvoinen, mm. hänen videolla esittämän eri tyyppisten kemikaalivanojen luokittelun vuoksi (kts. asiasta kuva tämän postin lopussa).

“California Skywatch-ryhmän Rosalind Peterson on tutkinnon suorittanut U.S.D.A.:n työntekijä (“Farm service agency crop loss adjustor”), joka työskentelee yli kymmenessä Kalifornian piirikunnassa. Hän johtaa myös ryhmää, joka tarkkailee valvomatonta säänmuokkausta, ilmakehän lämpenemisen ja testaamisen ohjelmia, sekä meren ja ilmakehän kokeiluluontoisia geoengineering-ohjelmia. Peterson kuuluu niiden asiantuntijoiden joukkoon, jotka tuntevat parhaiten kemikaalivanoja koskevaa tutkimusta ja sitä, miten nämä taivaillamme leijuvat vanat “ovat ihmisten terveydelle ja ympäristölle haitallisia”.

Tällä yli tunnin mittaisella videolla, jonka Peterson on antanut yksinoikeudella Prison Planet.tv:n jäsenille, hän kertoo, kuinka hän alun perin kiinnostui tutkimaan kemikaalivanoja. Kiinnostuttuaan aiheesta hän aloitti intensiivisen aihepiirin tutkimisen ja huomasi, että vanoja jättävät koneet kiertävät piirikuntaa kehässä, peittäen koko alueen utuiseen pilvimuodostumaan jopa kolmessa tunnissa. Peterson siteeraa NASAn dokumentteja ja osoittaa, että kemikaalivanat muodostuvat ihmisen tekemiksi pilviksi, mikä vaikuttaa haitallisesti keinotekoiseen ilmaston muutokseen. Peterson kertoo myös, että NASA pyrkii peittämään kemikaalivanojen todellisen luonteen ja vakuuttamaan ihmisille, että kyseessä on luonnollinen ilmiö. Tätä peitetarinaa sitten ilmatieteenlaitokset ja satelliittihavaintoasemat kuuliaisesti toistelevat. Nämä tahot kuitenkin, kuten Peterson selittää, tunnistavat sen, että ihmisen tekemät kemikaalivanat muuttavat säätä – ja miten nuo tahot siitä huolimatta kutsuvat näitä asioita luonnollisiksi sääilmiöiksi julkisissa lähetyksissään.

Peterson näyttää FAA:n kartalta, miten “sisäinen liikenne”, joka koostuu enimmäkseen armeijan koneista, aiheuttavat kemikaalivanat. Nämä lennot ovat piirikuntien alueilla tapahtuvia kehämäisiä lentoja, mitkä huomattavasti poikkeavat normaaleista lentoradoista. Näillä lennoilla ei näytä olevan mitään muuta ilmeistä tarkoitusta kuin levittää kemikaalivanoja, koska näillä lennoilla ei ole selkeitä päämääriä – ne vain lentävät kehiä.

Sellaiset tahot, jotka tukevat geoengineering-projekteja (kuten Obaman “tiedetsaari” John P. Holdren) puhuvat, että auringonvalon poisheijastaminen on kemikaalivanojen keskeisin tehtävä. Eräs kemikaaleista, joita kemikaalivanoilla voidaan heidän mukaansa levittää, on rikki. Tällä videolla Peterson kertoo, kuinka rikki on yhdistetty suureen määrään terveysongelmia, minkä vuoksi Karlifornia poistikin sen aikoinaan polttoaineista.

Tutkittuaan Kalifornian osavaltion vesinäytteitä 30 vuoden ajalta, Peterson huomasi, että vuonna 1990 kaikissa vesinäytteissä alkoi esiintyä tiettyjen kemikaalien suhteen epätavallisia piikkejä, täsmälleen samoihin aikoihin. Nämä kemikaalit ovat arseeni, barium, alumiini, kalsium, mangaani, magnesium, lyijy ja rauta. Mittaamalla näitä piikkejä sekä vesi- että ilmanlaatunäytteissä Peterson kykeni päättelemään, että syy näihin piikkeihin oli ilmasta peräisin. Peterson huomioi, että alumiiniä ja bariumia sekoittamalla saadaan aikaan pilviä, ja että NASAn kokeet tällä asialla tapahtuivat samoihin aikoihin kuin vesi- ja ilmanlaatunäytteissä olevat näiden kemikaalien piikit.

Petersonin esitys on valaiseva, yksityiskohtainen ja hyvin dokumentoitu selitys siitä, miten kemikaalivanoja käytetään, kuka niistä on vastuussa ja millaisia seurauksia sillä on ympäristölle ja ihmisten terveydelle.”

Navigation

Up one level

Next page

Previous page