kemikaaliruiskutukset?

<< < (37/48) > >>

Teemuxs:
TSA Kartta: https://ais.fi/ais/eaip/aipcharts/enr/EF_ENR_6_TSA.pdf
Ja muita Suomen ilmatilakarttoja: https://ais.fi/ais/eaip/html/enr_charts.htm sekä https://ais.fi/ais/eaip/fi/index.htm

susiluoto:
Illuminaatit minulle juuri kertoivat että kemiökaaliruiskutuksia on ollut havaittavissa jo -40 luvulla.

og1967:
Quote

Illuminaatit minulle juuri kertoivat että kemiökaaliruiskutuksia on ollut havaittavissa jo -40 luvulla.


1919 tehtiin ensimmäiset ruiskutukset: "Investigations of contrail formation are recorded as early as 1919, and research began in earnest during World War II (Schumann 1996). The definitive work on contrail forecasting is by Appleman (1953)." http://journals.ametsoc.org/doi/full/10.1175/1520-0450%281997%29036%3C1725%3ACOACFC%3E2.0.CO%3B2
Google Scholar (http://scholar.google.com) on kyllä mahtava aarreaitta, kun etsii tieteellisiä kirjoituksia eri aiheista. Kiitokset ATS-kartoista ja linkeistä muihin ilmailukarttoihin. Eiköhän tästä jotain saa aikaiseksi.

Ilmavoimat eivät suostuneet antamaan Chemtrail-ohjesääntöään, koska paperi on niin huippusalainen, että he väittävät ettei sellaista muka edes olisi olemassa... Illuminaattien tarkoituksena on totuttaa ihmiset pitämään vanoja taivaalla luonnollisina ja hiljalleen kemikaaliruiskutuksilla tappaa 5/6 maapallon väestöstä, jotta he saavat itselleen täyden vallan ja voivat alistaa jäljellejääneet orjikseen. Illuminaatit ovat avaruusolentoja, joita on kaikkien maiden hallituksissa. Ne ovat liskoja, jotka ovat ottaneet ihmisen muodon. (Asia on fakta, koska luin siitä Facebook-ryhmästä, jossa sen kertoi eduskuntavaaliehdokas, eli melkein kansanedustaja.) 

Tuo Applemanin kirja on alan perusteos, johon moni viittaa. Kas kun kukaan ei vielä näytä huomanneen, että Applemanin "chemtrail"-kirjaa seuraavana vuonna perustettiin Bilderberg-ryhmä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-ryhm%C3%A4

Cat:
Onko tämä sama asia?



[ Attachment not found - or removed ]

Valokuvata lehti Geo 10/2011


Cathy ^-^

og1967:
Quote

Onko tämä sama asia?


Ei, lentokoneiden tekemien pilvien vaikutuksen ilmaston lämpenemiseen kemikaalivanatietoiset myöntävät. Jossain konferenssissa, joka mainitaan tästä (ja YouTubesta) löytyvällä filmillä "Mitä pirua päällemme oikein sumutetaan?": http://www.uusinakemys.fi/2011/01/14/22-1-mita-pirua-paallemme-oikein-sumutetaan-%E2%80%93esitys-turun-kaupunginkirjastossa/ ) ehdotetaan lentokoneista ruiskutettavia kemikaaleja ilmastonlämpenemisen estämiseksi. Tuo yksi heitto on riittänyt siihen, että rikkinäisen puhelimen avulla (=internet) asiasta on tullut jo "kiistämätön fakta."

Skannaamassasi jutussa on yksi pieni virhe: Kemikaalivanatietoisten mukaan tavallinen jättövana haihtuu nopeasti, mutta kemikaalivana jää taivaalle tuntikausiksi ja hajoaa laajalle alueelle. Olen tiivistymisjuovien hajoamisesta yrittänyt löytää tieteellistä materiaalia, mutta kaikki lupaavat dokumentit ovat $20:n takana (=maksullisia) ja näihin viittaaminen on vaikeaa, jos myös lukijan pitää ostaa em. dokumentti. Mistähän tästä löytyisi linkkikelpoista tietoa ilmaiseksi?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page