kemikaaliruiskutukset?

<< < (45/48) > >>

erkki.pulkkinen:
Ruiskuttimen käyttäminen lentokoneessa on jo vakiintunut tapa, nykyään pitäisi puuttua mieluummin pöräyttimen käyttämiseen, koska se aiheuttaa useimmille lähes välittömiä oireita.

tuma:
Quote

Tuo ruiskutin on jännä vekotin. Se on melko monikäyttöinen ja omaa hyvinkin autonomisen käyttöjärjestelmän, reagoidaan ärsykkeisiin omintakeisesti. Piilotettaessa ruiskutinta epävarmaan maastoon se on syytä paketoida ennen käyttöä.

Ei taida Janne olla vanha ja raihnainen, jos yhdellä lennolla kolme kertaa ruiskuttelee paketoituna... Mielenkiinnosta täytyy kysyä että matkustajia vai henkilökuntaa? 

susiluoto:
Quote

Ei taida Janne olla vanha ja raihnainen, jos yhdellä lennolla kolme kertaa ruiskuttelee paketoituna... Mielenkiinnosta täytyy kysyä että matkustajia vai henkilökuntaa? Tuo taitaa olla vain kipparien etuoikeus, jotkut erikoisuuksiakin etsivät hakeutuvat kymppikerhoon ja onnistuvatkin.
Tuosta tulee mieleen entinen mies, kuten aina sanotaan,

ovalila:
Quote

Tuosta tulee mieleen entinen mies, kuten aina sanotaan,


Se oli ennen se.

Nykyään yhä useammin se entinen mies onkin etninen 

AD:
Olisin tosiaan enemmän huolissani kaasulennoista kuin kemikaaliruiskutuksista. On huomattavaa että erittäin proteiinirunsas "Polttoaine" nostaa kaasut pintaan etenkin pinnoilla. Tietyillä etnisillä ravinteilla, kuten entinenkin kippari sanoi, on myös suurehko vaikutus kaasun tuotantoon. Curry kanalla Delhin malliin saattaa olla eräs parhaista hieman happaman salaatin kera.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page