Arvaa paikka

<< < (2313/3882) > >>

jaksu98:
Quote

Ei Alaska, mutta taitaa olla Alaskan naapurimaa ja niin, että Ruotsin väliin jää Suomi ja sitten ollaan  taas tässä Alaskan naapurimaassa.
Eli juu, kyllä sen näin on ... tarkistin kartalta. Edelliset speksit voimassa myöskin. 


Venäjä?

vanttmi:
Aikanaan pari kaveria meloi inkkarikanootilla Beringinsalmen ylitse länsirannalle. Ensimmäinen viittilöi rannalla olervaa lintua ja tokaisi "Kana". Takana kaveri totesi "da". Jotta siitä syntyi tämä Venäjän naapurimaan nimi.
Eli Venäjällä ollaan. Lähdetäänpä perkaamaan lisää ... enpä anna lisää speksejä vielä ... tuolla edellä on aika hyvin jo ...   

lehto:
"Ladozhkoe ozero"? Eli Laatokka? Ja Sortavala-Valamo -reitillä?

vanttmi:
Tässä ollaan kyllä paljon etäänpänä itärajastamme. Makeanveden äärellä kumminkin ... nyt lähtee menemään niin hyvin, että ei vielä helpoteta. Jokainen meistä tämän tietää - karttakoordinaattejahan en vaatinut. Nuo kuvan vasemman puolen - sanovat niitä vuoriksi - avittavat varmaan myös vähän. Tässä kohtaa puolita päivin vähän sen jälkeen aurinko paistaa jotakuin takaa ... niin siitä vinkki minne suuntaan ollaan menossa. Takaisin päin samalla moottorin kierrosluvulla pääsee nopeammin saman matkan - ainakin tyynellä säällä.

passat:
Quote

Vaan tässä mennään kovaa, mutta missä?

Googlaus hydrofoil cruises tarjoaa ensimmäisenä firmaa, jonka kantosiipialuksen kuvassa pilkistää hiukan samannäköinen ikkuna. Joten oltaisiinko Tonavalla Budapest - Wien välillä?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page