Arvaa paikka

<< < (3037/4115) > >>

kume:
Quote

Topi vastasi ennen kuin päästiin papukaijavinkkeihin Vuoro sinne, täsmävastaus. Tämän jutun kuvassa näkyy tuo sama kivivalli kuin kysymyksessä. Kartano torneineen on vielä pystyssä.

Aivan vieressä kulkee nykyisin papukaija Zagulan mukaan nimetty kevyen liikenteen väylä. Ja yksi vinkeistä olisi ollut: Helsingin lentoasemaa suunniteltiin aluksi aivan naapuriin (eli Tuomarinkylän pelloille).


Juurikin nilkutin koiran kanssa tuon ylämäen alamäkeen, kotikenttäetu tällä kertaa. Helsinkiläisten leipävilja on tosiaan kasvatettava jossakin, kuten tämän kirjoittaja osuvasti toteaa: Quote

Maanviljely taitaa sittenkin olla "tosi hyvä bisnes", jos se kannattaa paremmin kuin maan toisenlainen, kaupunkimaisempi hyötykäyttö. enpä toisaalta juurikaan himoitsisi leipää, jos tietäisin viljan olevan peräisin esim. Kehä I:n reunalta
  teksti löytyy edellisen viestini viimeisestä linkistä.

Jos en osaa puolen tunnin sisällä pienentää kuvaa foorumikokoon tällä ipadilla, niin nopein jatkakoon klo 22.55. Quote

Lähettämäsi kuva on liian iso. Suurin sallittu kuvan leveys on 800 pikseliä.
En osannut, kuva on vapaa - nopein jatkakoon.horo2533:
Mistä tämä?


kume:
Quote

Mistä tämä?


Ryssänsininen kattomaali omakotiasuntojen takarivissä paljastaa ko valtakunnan, tarkemmin en osaa sanoa. Hienosti on agraarikulttuuri syrjäytetty edistyksen tieltä tässä kaupungissa.    joo, on siihen jäänyt peltoa vielä kynnettäväksikin.

skoda:
Bangkok ?

Humppakummitus:
Jostain Pohjois-Vietnamista?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page