Arvaa paikka

<< < (3177/4128) > >>

passat:
Salpalinjamuseo ja Taistelijan talo olivat hyviä arvauksia kumpikin, mutta ei vielä osunut. Tästä museosta on vain muutama kymmenen metriä rintamalinjaan ja sen linnoitteisiin. Lähimmälle neuvostokoneiden käyttämälle kentälle on runsaat 10 kilometriä.

Starchild:
Hangon rintamamuseo?

passat:
Hangon rintamamuseostahan valtatien vierestä nuo aidot Molotovin cocktailit löytyvät. Hankoniemi oli talvisodan jälkeen vuokrattuna Neuvostoliitolle rauhanehtojen mukaisesti. Jatkosodan alussa rajalinjalla taisteltiin ennen kuin venäläiset evakuoivat niemen. Museo on juuri Suomen puoleisella rintamalinjalla, josta Neuvostoliiton rakentamalle Täktomin sotilaslentokentälle on noin 12 kilometriä.

Santerille vuoro.

Starchild:
Oli ihan hieno paikka se rintamamuseo, kun tuli viime kesänä poikettua siellä extemporeena matkalla Hankoon. Ei ole kuvaa juuri nyt, joten nopein jatkakoot

osmoj:
Kun tähän tuli sopiva rako, niin vastaan itse edellä esittämääni kysymykseen. Se on siinä mielessä hankala, ettei vastausta löydy normaaliin tapaan Googlesta, vaan se pitää tietää.
Luonetjärven muistomerkillä paadella istuvan lentäjän mallina on ollut nuori, komea vänrikki Matti Elonheimo, joka myöhemmiltä vuosiltaan tunnetaan huomattavana ja pitkäaikaisena ilmailuvaikuttajana Turun seudulla. Ajoin patsaan ohi muutama viikko sitten, ja kyllä siitä edelleenkin tunnistaa Matin oikein hyvin.

OJ

Navigation

Up one level

Next page

Previous page