Arvaa paikka

<< < (3193/4082) > >>

Eftuman:
Quote

Näyttäisi sopivan, kuvattu Piikkiön kaakkoispuolelta Kuusiston saaren koilliskulmaa/Hiirsalmea kohti ja taaempana Kaarinan keskustan suunta. Miika saa vahvistaa, kuten tapana on.


Oikeassa suunnassa olette. Melkein kotinurkkia ja pentuna riekuttu niin maissa kuin vesilläkin... Ilmakuvaakin alueesta on, mutta nyt on tyytyminen Miikan kuvaan...
Kone on Toivonlinnan kristillisestä opistosta (nykyään muistaakseni yhteiskoulu) kai hieman pohjoiseen, Toivonlinnaa kuitenkin, Hiirsalmi jää (taka)vasemmalle ja ilmeisesti lennetty Paimionlahden pohjukan/joen suun edustalta.
Edessä on Piikkiönlahti ja keskellä olevan (Kuusiston saarta kyllä) niemen "nokassa" on Kuusiston linnanrauniot.
Sen takana alkaa Kuusistonsalmi. Linnanraunioista salmen yli niin on Raadelman kartano (en tiedä missä kunnossa).
Vasemmassa reunassa Fiskarinsuntti ja aivan vasemmalta pilkistää Fiskarinnokka.
Toivonlinna, Raadelma ja edessä oleva maa-alue kuuluivat ennen Piikkiön kuntaan, mutta yhdistyi 2009 Kaarinan kanssa. Nykyinen Kaarinan vaakuna on vanha Piikkiön vaakuna...

pulakutka:
Sorry, ajattelin että tämä on todella helppo, vinkki oli jo niin selvä ("tätä ei taida moni tietää"). Tai sitten olen suunnistanut väärin: kyseessä on HARVA - uusi ilmoittautumispaikka Turun lähialueen rajalla.Valitettavasti minulla olevista kartoista ei näy onko saaren nimi Kuusisto, Tero vissiin tunnisti ympäristön ensimmäisenä. Harvaluoto, josta nimi ilmoittautumispaikalle on lainattu, jää kuvan ulkopuolelle.

Mutta tämä on ilmailufoorumi... 

Miksi metsä ei ole VAC-kartassa merkitty vihreällä?

Miika


jamann51:
 Niin,Tero taisi olla se tietäjä.Hän sitten jatkaa?

MrMissedApproach:
Nopeimmalle vuoro

-Tero

tare:
Tämä on sitten todella helppo. Mitä kohta tapahtuu?


Navigation

Up one level

Next page

Previous page