Arvaa paikka

<< < (3513/3882) > >>

tslowman:
Quote

Eihän se, että kuva on julkaistu netissä, merkitse sitä, että kuva on tekijänoikeudesta vapaa tai vapaasti käytettävissä. Tässäkin tapauksessa Panoramion kuvassa selvästi lukee "© All Rights Reserved by Сергей Кривоносов".

Tässä uusi arvoitus; kuvassa näkyviä tekstejä on vähän sutattu pois, mutta lienee silti aika helppo:


Sen verran vedän vielä kissaa hännästä, että oletko itse kysynyt kuvassasi esiintyviltä henkilöiltä lupaa julkaista kuva netissä? No niin, nyt jätän tämän viilauksen tähän, ja yritän käyttäytyä ihmisiksi. 

Outsider:
Quote

Sen verran vedän vielä kissaa hännästä, että oletko itse kysynyt kuvassasi esiintyviltä henkilöiltä lupaa julkaista kuva netissä?


Siihen ei mielestäni ole mitään tarvetta: kuva on otettu julkisella paikalla eikä kuvan käyttö ole kaupallinen (siis mainos tms.). Yhtä lukuunottamatta henkilöt on myös kuvattu takaapäin, eli eivät ole edes tunnistettavia.

Quote

Koska pyydettiin antamaan aikaa arvailuille, todetaan vain että rakennuksen nimen alkukirjaimet ovat Σ Μ Α.


En tunnista noita kolmea kirjainta; rakennukseen liittyy kyllä 'kolme kirjainta', mutta tiedossani olevat kirjaimet eivät ole Σ Μ Α

passat:
Quote

En tunnista noita kolmea kirjainta; rakennukseen liittyy kyllä 'kolme kirjainta', mutta tiedossani olevat kirjaimet eivät ole Σ Μ Α

Rakennuksen katolla olevan kyltin (Taunon kuvassa photoshopattu) kahden sanan ensimmäiset kirjaimet ovat Σ ja Μ. Ja se A on virallisessa nimessä mukana olevan paikkakunnan ensimmäinen kirjain.

lehto:
Kreikka, Ateena ja rautatiemuseo kyseessä. Σιώκου -kadun varrella.

passat:
Σιδηροδρομικό Μουσείο Αθηνών

Navigation

Up one level

Next page

Previous page