Arvaa paikka

<< < (3525/3887) > >>

leppäkeihäs:
Quote

Google ei löydä, mutta Tero löytää .

Olisit löytänyt itsekin, jos olisit tonkinut Pauli H:n viestihistoriaa läpi, kuten Tero teki. Mistään selvänäkijän kyvyistä ei näissä arvoituksissa siis ole kyse.

kiikaroija:
Quote

Mistään selvänäkijän kyvyistä ei näissä arvoituksissa siis ole kyse.

No minä jo luulin että Tero hieroo kristallipalloa ja taikalamppua, ehkä katselee korttipakkaa ja sammakon sisälmyksia lisäksi, niin paikat löytyy 10x useammin kuin muut löytää yhteensä.

passat:
Selvännäkijän kykyjä ei tosiaankaan tarvita, olen jo vuosia sanonut että ketjun kuvat löytyvät useimmiten Googlella. Avataanpa prosessia hiukan.

Ensimmäiseksi googlasin Paulin vinkin Kristina Regina. Wikipedia kertoi aluksen liikkuneen Välimerellä ja Punaisella merellä, joten alue rajautui. Kanariasta tai Kap Verdestä ei ollut mainintaa.

Tein toki myös FlightForumin haun Kristina Regina. Se näytti Paulilta vain kuvan laivasta Kanarian saarilla, josta ei siis ollut apua muuten kuin että alue laajentui Atlantille. Vaikka Paulin aiemman Mindelo-kuvan yhteydessä mainitaan Kristina Regina, jostain syystä Forumin haulla sen löytää vain termillä Mindelo, jota ei tietenkään voi tehdä jollei valmiiksi tiedä paikkaa.

Kun kirjoitin että Googlen kuvahaku ei löytänyt majakkaa, tarkoitin että se ei suoraan pelkällä kuvalla löydä sitä (edellinen kysytty kuva oli sellainen). Paikka löytyi hakemalla kuvalla ja liittämällä siihen hakutermit island lighthouse rock ja klikkaamalla Samannäköisiä kuvia. Ilhéu dos Pássaros on 12. hitti (alla punaisella rajattuna).Kuten Niko totesi, onnistuu tosiaan ihan kaikilta

passat:
Edelliseen lisäyksenä vielä se, että island lighthouse rock ei ollut suinkaan ensimmäinen Googlen kuvahaussa kokeiltu lisätermiyhdistelmä. Sitä ennen oli hakuja tyyliin island fortress, island castle, island lighthouse mountain top, island lighthouse mediterranean ja island lighthouse canary. Paulilta siis poikkeuksellisen hankalasti löydettävä kuva.

Seuraavaksi pitäisi paikantaa tämä luultavasti helpompi (Googlella löytyy paljon kuvia muttei suoraan kuvahaulla).


passat:
Kuva on Suomesta.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page