Arvaa paikka

<< < (3661/4115) > >>

hnpilot:
Quote

Ennen suhteellisen tuoreita ulkoasun muutostöitä tämä 70-luvulla rakennettu peltihallimainen rakennus oli alunperin K-market. Se antoi nimensä talossa sittemmin toimineelle kauppakeskukselle. Netistä löytyy useita alla olevan kaltaisia kuvia haettavasta kohteesta.

Nyt kauppakeskuksella on julkisivuremontin jälkeen uusi paikalliseen perinteeseen liittyvä nimi. K-marketin ja kauppakeskuksen aiempi nimi puolestaan elää edelleen lounaskahvilan nimessä (poistettu kuvasta). Kaksiosainen nimi on varsin kesäinen.


Heitetään nyt sitten Rauman Suvituuli, kun tuntuisi kaikki vihjeet jotakuinkin osuvan, vaikken asiaa todistavaa kuvaa olekaan löytänyt

Jos menee oikein, niin ottakoon hätäisin vuoron...

h

Edit: Kuvalainaus pois / IP

passat:
Hannu on oikeassa, kyseessä on raumalainen kauppakeskus Wänni. Se oli alunperin K-market Suvituuli, jonka alta 70-luvulla purettiin hieno punatiilinen Rauman nahkatehdas. Myös tehtaan konttorina toiminut komea vanha puurakennus sai väistyä kaupan pysäköintialueen(!) takia.

Uudisrakennus edusti 70-lukua, Google Streetviewissä on vielä nähtävillä vanhaa ulkoasua (nuo julkisivun lipat ovat myöhempää tuotantoa). Sittemmin marketista tuli kauppakeskus Suvituuli. Nykyisessä Wännissä toimii edelleen kahvila-ravintola Wanha Suvituuli.

Hannun luvalla nopeimmalle vuoro.

tequila:
Missä tuulee näin kovaa?


Jfredrik:
Kööpenhamina.

tequila:
Quote

Kööpenhamina.

Hyväksytään. Jostain kohtaa Strøgetiä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page