Arvaa paikka

<< < (525/4187) > >>

nikkari:
Quote

Vinkin perusteella Karstula, Pääjärvi?

"....Sodan seuraava merkittävä taistelu käytiin Karstulassa 21. elokuuta 1808, missä Ruotsin armeijan suomalaisjoukot kärsivät noin 500 sotilaan tappiot kaatuneina ja haavoittuneina. Von Fieandt oli valinnut käskystä Karstulan puolustusasemaksi, mutta venäläiset onnistuivat saartamaan joukot...."  Wikipedia

t.risto suomi


Risto korjasi potin kotiin, vaikka minä kyllä meinasin, että tuosta kuvasta olis ollu helppo tunnistaa Karstulan tunnetuin maamerkki.

Quote

Riuttasalmen silta
Karstulan tunnetuin maamerkki on Riuttasalmen silta, joka valmistui vuonna 1968. Silta on teräksinen Langer-palkkisilta ja samanlaisia siltoja on nähtävillä Keski-Suomen alueella Karstulan lisäksi Äänekoskella, Suolahdessa ja Konnevedellä. Kaariosan pituus maanteitse mitattuna on 80 metriä ja sillan korkeus noin 12 metriä. Riuttasalmen silta sijaitsee noin 2 km Karstulan keskustasta Keuruulle päin.Päivän päätteksi muuten syötiin kermassa haudutettua kuhaa ja uusia perunoita muine lisäkkeineen.

 

TOC:
Quote

Risto korjasi potin kotiin, vaikka minä kyllä meinasin, että tuosta kuvasta olis ollu helppo tunnistaa Karstulan tunnetuin maamerkki.

Päivän päätteksi muuten syötiin kermassa haudutettua kuhaa ja uusia perunoita muine lisäkkeineen.

 


Vain hiki valunut tähän asti,nyt myös kuola....

Alä vaan mainitse lisukkeista muuta.

rsuomi:
Moro!

Varmistuksen sain Karstulan "matkailusivuilta":
"...Suurin näistä on Pääjärvi, jota pidetään yhtenä parhaimmista kuhajärvistä..."

Passasi aika hyvin sun kuvaan Nousiko kuhaa?Mistä päin maailmaa tämä auto-/"ihmis-(ravintola)/vene -parkki, mahtaa löytyä??

risto suomi


[ Attachment not found - or removed ]

TOC:
Sikako juu

nikkari:
Quote

Sikako juu


Olle on näköjään käyny pihvit heittämässä tuulensuojaan.   

http://www.smithandwollensky.com/locations/chicago_steakhouse.htm

Navigation

Up one level

Next page

Previous page