Arvaa paikka

<< < (1177/3884) > >>

dera:
Quote

Siivekäs tarjoilija koristaa British Airwaysin menuja: T5 Galleries First Lounge, terrace and bar.


Terolle vuoro! Googleko kertoi? Millä hakusanoilla löysit?

Näissä paikoissa matkanteko on pisaran verran mukavampaa...

[ attachment removed ]

AmiGo98:
On kyllä hienoa jos pystyy päättelemään missä liikutaan, kun kuvassa on shampanjaa ja ruokalista

dera:
Quote

On kyllä hienoa jos pystyy päättelemään missä liikutaan, kun kuvassa on shampanjaa ja ruokalista


Heh, tuo menun logo on itseasiassa ihan tunnettu piirros, tarkka zoomaus listaan paljastaa, ettei kyseessä on lista, ei hinnasto. Spiegelaun lasi viittaa siihen, ettei mikään ihan hinnat alkaen-paikka ole kyseessä. Ja ikkunasta näkyy pätkä jetbridgeä (tosin vähän epäselvänä kieltämättä), eli lentokenttä on sijaintina. Pientä päättelyä ja sillä löytää oikeat hakusanat Googleen.

Tai jos paikan päällä on käynyt (ko. menu on käytössä vain Heathrow'n T5 Galleries First ja T3 Galleries First-loungeissa), niin heti tunnistaa että kolmosterminaalista tuo ei ole koska siellä ei ole parveketta.

Lisäksi lattia/pöytäkombo löytyy myös LHR T5 Galleries Club Northista, mutta siellä ei ole pöytiintarjoilua, joten bisnesloungeissa käyneet tunnistavat lentokentän heti.

Menun fontti on hyvin BA-henkinen. Samaa fonttia viljellään usein BA:n viestinnässä.

Kuten sanottua, kuvassa oli kaikki vihjeet, mutta helppo se ei tosiaan ollut

Paras arvaushan oli aiemmin Concorde Room, se oli oikeasti Loistavasti arvattu, mutta tuossa on seinä välissä, menu on vähän eri näköinen, ja siellä Taittingerkin on vuosikertaa Lisäksi muistelen, että sohvat ovat vähän eri järjestyksessä Concorden parvekkeella.

Anyway tosiaan, Teron vuoro!


passat:
Quote

Googleko kertoi?

Pekan vastaus ja sen perusteella Google-kuvahaku british first lounge review. Mikon otoksessa näkyvä ruukku on ensimmäisellä tulossivulla.
Seuraavaksi haettavana kahdellakin tapaa ajankohtainen rakennus (olisiko helppo, tämäkin luonnollisesti on netissä). Paikasta voi halutessaan löytää ilmailukytköksen, vaatii tosin eräänlaista kehäpäättelyä.

[ attachment removed ]

Jetstar:
Martinlaakson asemalle rakennettava ja kohta valmistuva uusi kauppakeskus- / asuintaloyhdistelmähän tuossa kuvassa, jossa nuo valaistut "taideteokset" parvekkeilla, eri kerroksissa.

Ilmailukytkösenä ehkä, että tuohan on 04 suuntaisten "latujen" välissä ja 10+ kerrosta rakennus tuohon lähestymisalueelle?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page