Arvaa paikka

<< < (1241/4183) > >>

Hente1:
Mijasista ajetaan n, 1.2 km kohti Benalmadenaa ,kurvataan vasemmalle ja noustaan kiharaista päällytettyä tietä ylös osittain takaisin länteen. Saman mäen itäriteeltä otin kuvan jossa kone kähestyy Malagan rataa 13. Noita louhoksia on useampia. Tämän "minun" louhokseni ja Mijasin väliin mahtuu 1 ja toinen vielä Mijasin länsipuolelle.

Heikki

Suikka:
Quote

   No, Pueblo Mijas,tuolla vuorilla ...Tarkoitatko joella Rio Guadalhorce?

Empä nyt tiedä enää mistä joesta puhutaan. Fuengirolan länsipuolella menee Rio Fuengirola. Tossa edellä mainitsemani uoma Los Pacosissa on taas tavallisesti kuiva tai melkein. Mielenkiintoista on taas tuossa uudessa kuvassa olevassa laaksossa Los Pacosin takana, joka ei oikeastaan ole kuin sateella veden vallassa oleva laakso... se täyttyy sateella nopeasti kun ympärillä on vain vuoria...

Fuengirola saa juomavetensä Rio Fuengirolasta. Lähellä merta länsipuolella Fuengirolaa meren rannassa on vedenottamo. Tämä siis Fuengirolan länsipuolella. Toinen lähde on taas tämä siitä Los Pacosin takana olevasta uomasta tuleva vesikanava (maanalainen)... ne yhtyy siinä Avedida de Finlandian -kadun lähistöllä "kuivassa" joen uomasa lähellä merta...kun se länsipuolen maanalainen Rio Fuengirola tulee rantakadun alla sinne itäpuolelle asti... Tai nämä "maanalaiset joet" lähes yhtyy siellä, ne ovat kuitenkin erillisiä... Myös tässä on vedenottamo Fuengirolan tarpeisiin. (Vesi on heille lähes yhtä tärkeä kuin Sauna tai voitto Ruotsista lätkässä on Suomalaisille...).

Rio Guadalhorce taas on pitkä ja haarainen ja tulee lähelle Malagaa...


[ Attachment not found - or removed ]

Suikka:
Quote

Mijasista ajetaan n, 1.2 km kohti Benalmadenaa ,kurvataan vasemmalle ja noustaan kiharaista päällytettyä tietä ylös osittain takaisin länteen... Noita louhoksia on useampia. Tämän "minun" louhokseni ja Mijasin väliin mahtuu 1 ja toinen vielä Mijasin länsipuolelle.

Heikki

Joo, sitä vasemmalle kurvaavaa tietä ehkä pääsee sinne Radio vuorelle? (Mijas radiasema, jossa on lukuisia antennimastoja, radio ja TV). Aikamoinen vuori, jossa on kyllä syvä laaksokin siinä etupuolella. Kyllä me kai samoilla alueilla ollaan... vaikken ihan tunnista tuosta kuvastasi... ne on ne vuoret sellaisia...ja on voinut jo paikka muuttuakin.

passat:
Quote

Kyllä me kai samoilla alueilla ollaan... vaikken ihan tunnista tuosta kuvastasi... ne on ne vuoret sellaisia...ja on voinut jo paikka muuttuakin.


Tässä: Panoramio.
edit:kuvalinkki

Suikka:
Quote

  Mijasin kylästä n.2km pohjoiskoilliseen,kaivosalue.

Tämä taisikin olla siis jo vastaus kysymykseesi.... Luulin sitä vasta vihjeeksi...sorry... 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page