Arvaa paikka

<< < (1305/3880) > >>

matozzu:
Mistä kaupungista? Klikkaamalla suuremmaksi.

juhapesu:
Quote

No kyllä. En tähän nyt vaikeampaa keksinyt.
Vuoro Matiakselle.


Samaa on mielestäni tässä ketjussa ennenkin joku toivonut, mutta toistettakoon: voisiko kuvan pannut kysyjä jotenkin valottaa oikean vastauksen jälkeen, miksi kuvan kohde on mielenkiintoinen, mikä se on, missä tilanteessa kuva on otettu, tai jotain. Esimerkkinä tuo Koirabaari, jää aika sisäpiirin jutuksi, jos vain kysyjä ja vastaaja tietävät, mikä se on, ja eihän sellaisessa oikein ole järkeä yleisellä keskustelupalstalla. Joku ideahan kuvissa aina lienee, kun kuvaaja on sellaisen kuvan ottanut, niin eikö tuo kiinnostava seikka kannattaisi jakaa kuvan ja vastauksen ohessa?

K8b:
Koirabaarista: Sijaitsee Lappeenrannan satamassa "Prinsessa Armaada" nimisen anniskelulaivan vierellä. Laiturilla on kauha jolla voi vettä Saimaasta nostaa peltiseen koiran juoma-astiaan. Eli, Isännälle laivan baarista olutta ja koiralle koirabaarista vettä. Talvella molemmat baarit ovat kiinni. En tiedä onko muissa kaupungeissa vastaavaa.

Hente1:
Matias on käynyt Georgiassa.

Heikki

matozzu:
Quote

Matias on käynyt Georgiassa.

Heikki

Ei ole Georgiassa. Vinkkinä, että lähi-idässä ollaan. Huomenna tulee helpompi kuva (En ole oman koneen ääressä juuri nyt)

Navigation

Up one level

Next page

Previous page