Arvaa paikka

<< < (1829/3883) > >>

jyrlei01:
Vit mä taidankin varata ajan ala-asteelle että opin lukeen

Kalevile:
Ei tuollaisia periamerikkalaisia paloposteja taida löytyä mannermaan lisäksi kuin Hawaijilta ja Puerto Ricosta. Dodge Challengerkin näkyy ja amerikkalaistyyliset rekisterikilvet, joten nuokin seikat puoltavat tätä sijaintia. Palmut eivät edes väkisin siirrettynä kasva kovin ylhäällä, joten Atlantakin on siinä ja siinä. Jokin siirretty pois? Jokin iso asia tapahtunut tässä risteyksessä tai tuolla puistossa? Osaisiko joku muu järkeillä näistä...? Orvo, Texasissa jotain tällaista?

jamann51:
Quote

Palmut eivät edes väkisin siirrettynä kasva kovin ylhäällä, joten Atlantakin on siinä ja siinä.

Hep,hep... voin kertoa,että näitä subtrooppiselle vyöhykkeelle tunnusomaisia viuhkapalmuja /washingtoninpalmuja löytyy kyllä Atlantasta,itse nähnyt!

ovalila:
Quote

Orvo, Texasissa jotain tällaista?


No on, esim Galvestonissa tai vaikka jopa Austinissa vois olla tuon näköistä, en nyt oo vaan millään keksinyt että mitä kuuluisaa niistä keksisi 

Austinia tukisi mm tuo hybridien esiintyminen ja jopa riksa. Toki ihan selkeästi Amerikan mantereella ollaan päätellen em. asioista ja esim vaikkapa noista pysäköintikieltokylteistä. Vaikka tuo nyt peilikuvaksi onkin väännetty

Cheers!

Orvo

halinju:
Olisko kyseessä New Orleans. Lienee ainutta seutua ameriikassa, missä olisi radikaalimpia maiseman muokkauksia viime vuosina tapahtunut.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page