Rallia!

<< < (65/100) > >>

mmniemi:
Quote

Aika vahvoja sanoja muunmuassa 7 kertaisesta maailmanmestarista (Loeb).. Ajellut Ruotsin rallin aikana useamman kerran puoliksi penkan puolella ja rikkonut pariin kertaan renkaankin.. Äärirajoilla kun mennään, niin välillä sattuu..


No olkoon vaikka yhdeksänkertainen mestaaja, niin ei se silti saa tehdä virheitä, jos meinaa pärjätä. Mitä kovia sanoja tuossa?

matskupu:
Quote

Mitä kovia sanoja tuossa?


On se aika vahva ilmaisu, että oikeastaan kaikkien rallikuskien pitäisi vaihtaa harrastushommiin. Jos on olemassa joku kuski kenellä ei ole rapatessa roiskunut, niin kertokaa ihmeessä. Tietenkään ei virheitä saisi tulla, mutta niitä väistämättä tulee, kun on ihmisistä kyse.

Sami Aaltonen:
Jos noin tosiaan ajattelee, että MM tasolla sekunttitaistelussa virheen tekevä kuljettaja kuuluu harrastepuolelle; niin on teillä näin ajattelevilla kyllä aika hakusessa tämä homma, ihan kaikin puolin.
Jos te todella noin ajattelette; niin Lööbbi, Mäkinen, Kankkunen, Shumacher, Häkkinen, Lehto, Salo, Senna, Prost...... kaikki ovat harrastelijoita siis. Ovat tehneet virheitä, ajaneet ulos ja keskeyttäneet tilanteissa, joissa ajetaan sekunnin sadasosista; kymmenys takkiin niin sijotus tippuu 3.pykälää; johon ei ole varaa.
Ja te sanotte, että harrastelija jos tekee virheen?

Todellako tätä mieltä olette vai onko tämä taas meikäläisen provoamista ja kiusantekoa koittamalla päteä asioissa, mistä ei oikeastaan ole mitään hajuakaan kuten tuola liikennetopikissa usein tuntuu käyvän tietyille nimimerkeille. AIna löytyy jokin vielä fiksumpi ja hienompi selitys ja syy, vaikkei asiasta tiedä hevonvtuakaan.

TEINÄ, miettisin seuraavia sanojanne tähän virhekeskusteluun aika tarkasti. Muuten tulee leima otsaan.

Mäkkäri:
Tähän ei ole enää mitään lisättävää  Käy jätkä Fordille kalliiksi

Jari-Matti Latvala romutti Fordin testiauton jälleen
IS 17.2.2011 14:28

susiluoto:
Varo ettet saa Aaltosleimaa otsaan.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page