Rallia!

<< < (85/100) > >>

nikkari:
Joo, kun Latvalalla menee pieleen, niin joka kymmenes kerta on epäonnea ja ne yhdeksän kertaa tämä osaa ihan itse turata hommansa. On siis väärin sanoa, etteikö epäonneakin olisi matkassa.

tslowman:
Latvala johtaa Mehikossa, mutta huomenna on esim. peräti 80 km:n pätkä - jos tuota nyt voi pätkäksi sanoa. No, erikoiskoe sitten.

Nyt punnitaan, mihin Latvalan hermot riittävät. Ja toki auton pitää kestää, mutta senkin kestäminen on toisinaan (=useinkin) kuskista kiinni.

No mutta, onnea tietysti toivotaan Latvalalle. Sitä tarvitaan myös. Joillakin sitä vaan tuntuu olevan enemmän kuin muilla.

Tonny0909:
Noinhan se Mäkinenkin ajeli aikoinaan. Ihan täysiä ja silloin kun pysyi auto ojien välissä tuli tulosta, muuten ei. Ja useimmiten ei tullu. Siis aluksi.

tslowman:
Quote

Noinhan se Mäkinenkin ajeli aikoinaan. Ihan täysiä ja silloin kun pysyi auto ojien välissä tuli tulosta, muuten ei. Ja useimmiten ei tullu. Siis aluksi.


Ja Latvalan kohdalla ei voida oikein puhua "aluksi" - enää. Eikä ihan vähään aikaankaan. En väitä mitään, mutta jos tällä kaudella ei tule tulosta, taitaa JM:n taru ralliteillä olla taputtelua vailla valmista. Näin tosin on puhuttu jo joitakin vuosia, mutta annetaanhan nyt taas ajan kulua. Toivotaan, että suunta muuttuu.

Nyt taas näyttää paremmalta, mutta onhan tässä muuttujiakin mm. se, että Ogier on aura-auton roolissa.

PeteL:
Quote

--- onhan tässä muuttujiakin mm. se, että Ogier on aura-auton roolissa.


Yllättäen Ogierin tielle on osunut aurailun lisäksi nautoja

http://yle.fi/urheilu/nopeat_refleksit_pelastivat_ogierin_varmalta_keskeytykselta_se_oli_todella_pelottava_tilanne/8722175

Latvala 1:16 edellä tässä vaiheessa.

http://yle.fi/urheilu/kuumat_jarrut_ja_kulkukoirat_latvalan_voiton_ainoat_uhkaajat_-_nyt_pidetaan_vain_paa_kylmana/8722869

Ihan alkaa jo jännittämään, että joko vihdoin

Navigation

Up one level

Next page

Previous page