Menetelmän peruskurssi

<< < (5/15) > >>

AkiKettu:
Kyllä. Sopii tulla huomena paikalle vaikka ilman ilmottautumista. Lähinnä haluan ilmottautumisien avulla tietää, onko tulijoita sen verran että kurssi kannattaa pitää ja hieman kuvaa tulijoiden määrästä ja siitä moniko tippuu aikataulujen takia pois (pidetäänkö jo aiettua nopeammin toinen koulutus niille ketkä olisi tullut jos aikatauluun olisi sopinut).

Peruskurssille saa tulla vaikka olisi kymmenen kertaa sen kuunnellut ja johtanutkin tuntitolkulla menetelmäkentillä, koska samalla voi kysellä asioita ja ainahan voi tulla jotain uutta. Nytkin tulee hieman uudistusta, koska koulutusapuvälineitä tuossa olen hieman parannellut

Menetelmien jatkokurssi olisi tämän viikon torstaina mikäli 3 halukasta löytyy. Käykö edelleen myös Jormalle ja Matille tuo muuttunut päivä. Jos tulijoita ei löydy seuraavan kerran mahdollisuus vasta Joulukuussa.

Jorma:
Quote

Käykö edelleen myös Jormalle ja Matille tuo muuttunut päivä. Jos tulijoita ei löydy seuraavan kerran mahdollisuus vasta Joulukuussa.


näillä näkymin sopii...

mtanttar:
Torstai sopii.

AkiKettu:
Menetelmän peruskurssi alkaa siis tänään klo 19:00

Koulutuksen diat näkyvät koulutuksen aikana osoitteessa: http://projector.ivao.fi/. Sinne tulee myös hieman ennen koulutuksen alkamista teamspeakin yhdistämisohjeet.

Terv. Aki

lentäjä32:
Kykenenkö osallistumaan? Vasta 30h TWR kokemusta.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page