Christmas Fly-In 12.12.2009 20-01lt

<< < (5/7) > >>

jukkapalander:
Quote

Mullekin oli kyllä tullu tieto, että tapahtuma loppuu klo 23UTC eli 01 Suomen aikaa.

EDIT: Ja ei johtajat voi sille mitään, että piuha joissa omat koneet on kiinni irrotetaan koska piuhan omistaja poistuu paikalta! Ja tämäkin tapahtui tapahtuman oikean loppumisajan jälkeen!


Joo tässä puhuttiinkin jo ircissä, että virheellisesti tässä mainittiin asia. Mutta se ei poista tosi asiaa joustamisesta kun 50 pilottia on vielä matkalla kohti Rovaniemeä etteikö heille kannattaisi antaa palvelua, saatikka että poistutaan paikalta jättämällä koneet assumella haltuun.

OttoPOI:
Tuota paikaltapoistumista oli havaittavissa myös kesällä järjestetyssä Hesan flaikkarissa, viimeisen tunnin-1,5h aikana taisi olla enää kolme-neljä positiota auki Hesan päässä. Tosin se ei paljoa ongelmaa aiheuttanut, kun pahin ruuhka oli siinä kohtaa jo ohitettu.

Arnoldi:
Ehkä ensi vuodeksi pitäisi saada toinen EFES paikalle myös. Välillä taajuudella oli aivan liian paljon liikennettä yhden johtajan käsiteltäväksi.

Isot kiitokset lentäjille ja muulle ATC:lle!

sami:
Olen suoraansanottuna täysin tyrmistynyt tuosta pelleilystä tuon jatkojohdon suhteen. Ei ole tietenkään näiden henkilöiden vika, vaan osoitan nyt melko suoraan tätä heppua kuka tätä parin euron jatkista vaati mukaansa..

Prkl olisin vaikka ostanut hänelle 3 uutta jatkojohtoa jos olisi tuosta kallisarvoisesta muovinpalastaan voinut luopua tai odottaa sen tunnin että eventti saadaan siihen malliin että koneet ovat maassa! Tuosta tuli minulle APP:ssä TODELLA v-mäinen tilanne kun KAIKKI paitsi EFPS_N katosivat!  Tosin minulle koneet tuli handoffattuna jne oikein, mutta niitä tuli 2 minuutissa kymmeniä eli aivan aivan liikaa, ja koko paletin pyöritys ei onnistunut lähes mitenkään (kun jo oman tontin hoitamisessa aiemminkin oli välillä liikaakin).

Sillä ei sinänsä ole merkitystä mikä oli eventin loppuaika koska tuossa kun efro-arr, efps-feeder, efro-twr ja efps-south kaikki lähtivät pois oli koneita vielä kymmeniä tuloillaan / tma:lla. Torni onneksi tuli takaisin jossain vaiheesa. Mutta näin EI saa tapahtua enää.

stefku:
Valitan tapahtunutta, yritin kyllä etsiä tilalle toista jatkojohtoa, jotta olisin voinu jättää omani sinne, mutta sieltä ei löytynyt tilalle mitään. Olishan sen sinne voinu jättää, mutta eipä se sillon tullu mieleen. En tainnut käsittää aiheuttamani asian suuruutta. Anteeksi nyt vielä kerran. Ens kerralla pitää tehä toisin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page