Sotilastoiminnan näytöstapahtuma sunnuntaina 22.11.2009 kello 18:00

(1/1)

Assiini:
Känare!

IVAO-Finland järjestää sunnuntaina 22.11.2009 kello 18.00-20.00 paikallista aikaa näytöstapahtuman Rovaniemen lentokentällä. Näytöksen aiheena on sotilastoiminta. Paikalla on taistelujohtaja sekä Hornet-lentäjä ketkä näyttävät jäsenistölle, miten sotilaskoneilla lennetään. Tapahtuman tarkempaa sisältöä ei kerrota etukäteen julkisuuteen salassapitosäännösten johdosta. Rovaniemen kentällä on paikalla APP sekä TWR ja sen lisäksi erillinen taistelujohdon radiotaajuus, jolla lentäjä toimii kun sen aika on.

Samaan aikaan on osastomme Online-ilta, joten kaikki paikalle sankoin joukoin! Voit joko seurata tapahtumaa obsaamalla tai ottamalla osaa sotilaskoneella, mikäli taitoa riittää. Siviililiikennettä toivotaan myös paikalle ja väli EFHK-EFRO on sopivan mittainen legi illalle.

Samassa yhteydessä IVAO-Finland ylpeänä ilmoittaa, että olemme saaneet valmiiksi ensimmäiset materiaalit sotilastoimintaa varten. Voit tutustua materiaaliin täällä. Materiaalia tuotetaan koko ajan lisää ja näin ollen olemme ottaneet lähtölaukauksen osastomme sotilastoimintaan. Materiaalia, koulutusta, tapahtumia jne. on luvassa tulevaisuudessa.

Eikä siinä vielä kaikki! Olemme päivittäneen Suomen sektori-tiedoston vastaamaan sotilastoiminnan alueita. Uusi sektoritiedosto tulee ladattavaksi pian!

Muistakaa lisäksi IVAO:n IRC-kanava, jonne kannattaa tulla kyselemään kyseisestä toiminnasta ennen ja jälkeen tapahtuman!!

Terveisin,

Risto Partanen
IVAO Finland
Sotilasmooses

Assiini:
Moi

Tämä siis tulevana sunnuntaina, kaikki paikalle! Eilen oli mahtavaa seurata pohjoisen taivaalla ammattitaidokasta sotilastyöskentelyä, tästä on erinomainen jatkaa

Varsinainen näytös tosiaan on kello 18-20! Kello 17-18 ja 20-21 asiantuntijat vastailevat IRC-kanavallamme kysymyksiinne. Tutustukaan ehdottomasti ennen tapahtumaa sotilastoiminnan koko ajan päivittyviin materiaaleihimme, muuten olette sunnuntaina pihalla kuin lumiukot! Helpottaa huomattavasti seuraamista ja tekee hommasta mielekkäämpää kuin perusfraseologiat on edes joskus kuullut.

Kuten Niko toisessa topickissa tänään ilmoitti, uusin sektoritiedosto on ilmestynyt ja siinä on mukana Suomen TSA-alueet!

Nähdään sunnuntaina,

Risto

Navigation

Up one level