Sotilastoiminnan näytöstapahtuma sunnuntaina 22.11.2009 kello 18:00

(1/3) > >>

Assiini:
Känare!

IVAO-Finland järjestää sunnuntaina 22.11.2009 kello 18.00-20.00 paikallista aikaa näytöstapahtuman Rovaniemen lentokentällä. Näytöksen aiheena on sotilastoiminta. Paikalla on taistelujohtaja sekä Hornet-lentäjä ketkä näyttävät jäsenistölle, miten sotilaskoneilla lennetään. Tapahtuman tarkempaa sisältöä ei kerrota etukäteen julkisuuteen salassapitosäännösten johdosta. Rovaniemen kentällä on paikalla APP sekä TWR ja sen lisäksi erillinen taistelujohdon radiotaajuus, jolla lentäjä toimii kun sen aika on.

Samaan aikaan on osastomme Online-ilta, joten kaikki paikalle sankoin joukoin! Voit joko seurata tapahtumaa obsaamalla tai ottamalla osaa sotilaskoneella, mikäli taitoa riittää. Siviililiikennettä toivotaan myös paikalle ja väli EFHK-EFRO on sopivan mittainen legi illalle.

Samassa yhteydessä IVAO-Finland ylpeänä ilmoittaa, että olemme saaneet valmiiksi ensimmäiset materiaalit sotilastoimintaa varten. Voit tutustua materiaaliin täällä. Materiaalia tuotetaan koko ajan lisää ja näin ollen olemme ottaneet lähtölaukauksen osastomme sotilastoimintaan. Materiaalia, koulutusta, tapahtumia jne. on luvassa tulevaisuudessa.

Eikä siinä vielä kaikki! Olemme päivittäneen Suomen sektori-tiedoston vastaamaan sotilastoiminnan alueita. Uusi sektoritiedosto tulee ladattavaksi pian!

Muistakaa lisäksi IVAO:n IRC-kanava, jonne kannattaa tulla kyselemään kyseisestä toiminnasta ennen ja jälkeen tapahtuman!!

Terveisin,

Risto Partanen
IVAO Finland
Sotilasmooses

cebra:
Toivottavasti saadaan tällä kertaa väkeä paikalle. Tosiaan paikalle voi tulla joko obsaamaan tai itse lentelemään. TSTJ:n jakso on pääsääntöisesti varattuna esitystä varten mutta voihan sinne huudella mikäli tohtii

Paikalle tarvitaan mielellään myös seuraavat lennonjohtopositiot:
EFRO_TWR
EFRO_APP
EFPS/EFES_CTR

Ilmatilaa tullaan varaamaan siten, että EFROlta koilliseen TSA alueet 710,712 ja 723 tulee varatuksi GND-UNL eli maasta taivaaseen. IFR liikenne kierrätetään varausaikana alueen ohi. Alle FL95 toki saa lentää niin paljon kuin sielu sietää.


[ Attachment not found - or removed ]

Assiini:
Quote

Paikalle tarvitaan mielellään myös seuraavat lennonjohtopositiot:
EFRO_TWR
EFRO_APP
EFPS/EFES_CTR


Moi!

Hienoa Jari, että brieffasit jo alustavasti porukkaa Kyseiset positiot tosiaan tulee paikalle IVAO Finlandin järjestämänä ja paikat on jo jaettu, joten ei kannata varailla suotta. Mikäli mieli halajaa johtamaan kun on online-ilta niin EFHK:ta kannattaa miehittää .

Ja tosiaan, tunti ennen ja tunti jälkeen kyseisen tapahtuman asiantuntijat vastailevat sotilastoiminnan kysymyksiin IVAO Finlandin IRC-kanavalla kysymyksiinne. Ja jos ja kun on kysyttävää niin kyselkää täälläkin, vastaillaan kun keritään. Tarkoitus on tosiaan aloittaa sotilastoiminta Suomen ilmatilassa täyttä häkää. Opittavaa on todella paljon ja IVAO:n tiukkojen sääntöjen ja kanssalentäjien viihtyvyyden takia asiat kannattaa opetella ruohonjuuritasolta lähtien tarkasti.

Joten jos on kysyttävää kotisivuillamme olevasta "Sotilastoiminta"-opuksesta (jonne tulee koko ajan täydennystä) tai muusta spec ops-toiminnasta niin syömäkanava ja kädet auki vaan rohkeasti.

Risto

Assiini:
Moi

Tämä siis tulevana sunnuntaina, kaikki paikalle! Eilen oli mahtavaa seurata pohjoisen taivaalla ammattitaidokasta sotilastyöskentelyä, tästä on erinomainen jatkaa

Varsinainen näytös tosiaan on kello 18-20! Kello 17-18 ja 20-21 asiantuntijat vastailevat IRC-kanavallamme kysymyksiinne. Tutustukaan ehdottomasti ennen tapahtumaa sotilastoiminnan koko ajan päivittyviin materiaaleihimme, muuten olette sunnuntaina pihalla kuin lumiukot! Helpottaa huomattavasti seuraamista ja tekee hommasta mielekkäämpää kuin perusfraseologiat on edes joskus kuullut.

Kuten Niko toisessa topickissa tänään ilmoitti, uusin sektoritiedosto on ilmestynyt ja siinä on mukana Suomen TSA-alueet!

Nähdään sunnuntaina,

Risto

Arnoldi:
Tänään siis tämä ja Online Day!


PS. Itse en ainakaan näillä näkymin tuohon kuudeksi kerkeä tuonne Rovaniemen torniin, jos joku halukas sinne haluaa, niin saa mennä.

Navigation

Up one level

Next page