FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
28.05.18, 01:07

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kuvakaappaukset (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kuvia, joista puuttuu sitä jotakin.
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Kuvia, joista puuttuu sitä jotakin.  (Read 1480 times)
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Kuvia, joista puuttuu sitä jotakin.
« on: 30.11.09, 21:35 »

Kuvia Helsingistä!
Osaisikohan kaima Esa sanoa, että mikä se näistä kuvista oikeen puuttuu.
Korjaus rautalankaa otetaan mieluusti vastaan.
Kuvat on Wind.7:stani.

[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]

Onkos se vain nyt siitä kiinni, etten saanut sitä Fin Buildning filea sinne muiden joukkoon simun listalle.
xP:ssä ei ollut tällaisia vaikeuksia.
Sen kun vain siirsi sisään filen ja sillä sipuli.

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
ToniH22
Former member
Re: Kuvia, joista puuttuu sitä jotakin.
« Reply #1 on: 30.11.09, 21:49 »

Onkos Helsinki maisema asennettu oikein, tekstuurit näyttäis puuttuvan noista. Onhan siellä Texture kansiossa kaikki vaadittavat tekstuurit?
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: Kuvia, joista puuttuu sitä jotakin.
« Reply #2 on: 30.11.09, 22:33 »

Moi,

Toihan näyttää muutenkin oudon autiolta?
Mulla ei ole finnbuildingkiä tai finntreestä, koska nehän tais vaikuttaa muuallakin päin maailmaa.
Sulla ei vissiin ole photosceneryä on ton helsinki sceneryn alla.

Marco


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Esa Sairio
Offline Offline

Posts: 4207
Date Registered: 14.10.01

Re: Kuvia, joista puuttuu sitä jotakin.
« Reply #3 on: 01.12.09, 11:24 »

Tuossa jo saitkin kaima-Esa vastauksia.

Tarkista nyt kumminkin sellainen perusasia, että simusta autogen on säädetty täysille.

Ehdottomasti kannattaa asentaa Finnbuildings ja Finntrees. Miksi asennus ei sinulla onnistuisi?

Kai sinulla on myös Finnmesh?

Helsinki- paketissa on jotain mätää sinulla, kuten Toni sanoikin. Kyllä rautatieasema ja muut objektit pitäisi piirtyä todella hienoina.


yES

i7 4,0GHz/ 16GB/ AsusGeForceGTX 1060 6Gt/ WIN7/2 x SSD/ pow750W/ Sony 40" HDTV/vahv 2x20W/ 2xJPW Mini, Hifi 55/2 sub. PHOTOSCENERIES: ESPOO,RAAHE,VANTAA, HELSINKI,PORVOO,OULU,TURKU, JYVÄSKYLÄ,KUOPIO,HYVINKÄÄ-TUUSULA,LAHTI, VAASA,NURMIJÄRVI,KOKKOLA, ITÄ-HELSINKI-JÄRVENPÄÄ-KERAVA, RIIHIMÄKI, KUUSAMO, KILPISJÄRVI,PYHÄ-LUOSTO,KITTILÄ,IVALO-SAARISELKÄ,KIRKKONUMMI-NUMMELA
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2538
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Kuvia, joista puuttuu sitä jotakin.
« Reply #4 on: 01.12.09, 14:03 »

Mulla on fsx:ssä sellanen ongelma että muutamista finobjects- rakennuksista puuttuu osa tekstuurista, esim Lahden radiomastot ovat mustia ja Lahden vesitornin varsi on musta...
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: Kuvia, joista puuttuu sitä jotakin.
« Reply #5 on: 02.12.09, 09:57 »

No niin!
Pää vika oli siinä, että mulla oli kaksi Helsinkiä listalla päällekäin.
Nyt näkyvät kirkot ja muut julkiset rakennukset ihan niinkun pitääkin.
Autogen oli jossakin puolesa välissä ja sen tuuppasin tappiin. Tuli puita ja taloja tiiviimmin.

Mihinkäs kohtaan tässä seiskassa ne fb2004 mapin neljä fileä laitetaan?
Laitoin ne sinne:
Addon Scenery---->Texture mappiin.
Oliko väärin?

Sitten on oma lukunsa noi aircraftit.
Olen kopioinut tuolta jömmasta mun aircraft mapillisen tähän seiskan vastaavaan. Sinne laitoin myöskin ne ½miljoonaa AI filea, jotka pysyvät näkymättöminä.
Vain defu liikenne näkyy.
Ne gauges jutut kun kopioin esim. Vinkasta siihen simun gauges mappiin. Näinhän se muistaakseni meni Xp:ssä. Kuitenkin ovat Vinkan mittalaitteistot mustia.

p.s. Nehän pitikin siitä mapista kopioida, eikä koko kappia.
Nyt on Vinkassa mittarit.
Teillä on varmaan superhauskaa, kun kerron toheloinnistani.
No.  Oppia ikävä kaikki.

M.V.H:
[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 02.12.09, 12:42 by Esa Sulanko »

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: Kuvia, joista puuttuu sitä jotakin.
« Reply #6 on: 03.12.09, 06:45 »

No niin!

Sitten on oma lukunsa noi aircraftit.
Olen kopioinut tuolta jömmasta mun aircraft mapillisen tähän seiskan vastaavaan. Sinne laitoin myöskin ne ½miljoonaa AI filea, jotka pysyvät näkymättöminä.
Vain defu liikenne näkyy.

Ai-Plaanit pitää myös siirtää, muuten liikenne ei näy. Ne ovat: Scenery/World/scenery  mapissa. Ne ovat niitä bgl. tiedostoja joiden nimet alkavat sanalla "Traffic"
 Smiley

Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: Kuvia, joista puuttuu sitä jotakin.
« Reply #7 on: 03.12.09, 12:15 »

Ai-Plaanit pitää myös siirtää, muuten liikenne ei näy. Ne ovat: Scenery/World/scenery  mapissa. Ne ovat niitä bgl. tiedostoja joiden nimet alkavat sanalla "Traffic" Smiley
Jajamen!
Olisikohan viisainta imuroida ja ladata noi ai-koneet vallan uudestaan?
Ottaa ne olevat pois ja installoida sitämukaa, kun niitä on imuroinut tohon työpöydälle.

Äsken (klo 12 lukal time) tein semmoisen pimeälennon Valmet Vinkalla Pirkkalasta poriin ja ikinä en vielä ole niin nappiin "paljain käsin" tullut kiitoradalle flapsit sisällä ja vain trottelilla säädellen sitä laskeutumistani, sekä sauvalla pitäen kiitoradan mahdollisimman keskellä.
Jotakin positivista tähän syysmasennukseen.
Paljon on vielä jälellä, ennenkuin olen tähän FS9 / 7:n tyytyväinen.
M.V.H:


[ attachment removed / expired ]

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: Kuvia, joista puuttuu sitä jotakin.
« Reply #8 on: 03.12.09, 12:41 »

Kyllä minä ainakin koittaisin ensin siirtää plaanit . . . ne on helppo kaapaasta vaikka kaikki kerralla leikkaa/liitä toiminnolla tai kopioi/liitä toiminnolla ja viedä sinne uuteen paikkaan.
Tämän jälkeen simu pitää sitten käynnistää uudelleen, ennenkuin Ai-liikenne näkyy.

Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: Kuvia, joista puuttuu sitä jotakin.
« Reply #9 on: 03.12.09, 17:33 »

Kuulepas Jari!
Kertoisitkos mulle vanhalle töntille missä niiden Ai- koneiden traffic filet sijaitsevat, kun minä en niitä löydä.
Kuinka ne haetaan esiin ja klistrataan tohon Scenery/World/Scenery - mappiin?



[ attachment removed / expired ]

Koitapa suurennuslasin avulla arvailla mitä tässä kuvassa pitäisi näkyä.

M.V.H:



[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 03.12.09, 17:45 by Esa Sulanko »

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3656
Date Registered: 27.03.08

Re: Kuvia, joista puuttuu sitä jotakin.
« Reply #10 on: 03.12.09, 17:59 »

Tuo on jonkin Ai-koneen kansion sisältö. Ne Ai-plaanit eivät ole siellä vaan simun pääkansiossa joka on nimeltään Scenery! Kun sen klikkaa auki, niin siellä on paljon kansioita joista yksi on nimeltään "World".
Kun taasen sen klikkaat auki niin sieltä löytyy kansio nimeltään " Scenery " ja kun taas sen klikkaat auki niin sieltä pitäisi sitten löytyä ne plaanit! Ne on nimetty esim: "Traffic030528.bgl" ja niitä pitäisi olla vaikka kuinka paljon erilaisia. Jos ei ole mitään niin ei näy myöskään Ai-liikennettä.

Ymmärsin, että sinulla on työpöydällä tai jossain muualla jemmassa se vanha toimiva simu-asennus? Hae sieltä nuo traffic bgl:t ja siirrä sinne uuteen simuasennuksen vastaavaan paikkaan jos ne sieltä puuttuvat.
Smiley

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1