UK Virtuaalilentoyhtiöiden EFRO-lento 19.12.

(1/1)

sami:


Englantilaiset virtuaalilentoyhtiöt tekevät perinteisen joulun ryhmälennon Rovaniemelle lauantaina 19.12.  Ensimmäisiä saapuvia odotetaan kello 19.45UTC tienoilla.

Viimevuonna tapahtuma pääsi vähän yllättämään meikäläisen ATC-kapasiteetin koska liikennettä oli lähes yhtä paljon (kuva) kuin varsinaisessa joulueventissä viikkoa aiemmin. Samalla tavoin tänäkin vuonna varsinainen joulutapahtuma on meillä 12.12. ja englantilaiset saapuvat viikkoa myöhemmin.

Eli 19.12. tapahtuma viedään läpi myös samalla täydellä atc-miehityksellä kuten 12.12. tapahtumakin. Siis, jos olet kiinnostunut johtamisesta ole hyvä ja laita mailia fi-aoc (...) ivao.aero. ATC:tä tarvitaan osapuilleen 5x CTR-kelpoista, 3x APP-kelpoista ja torni.


http://gb.forum.ivao.aero/index.php/topic,130148.0.html

sami:

Lennonjohtajia kaivataan vielä PALJON 19.12. lentoa varten!  (ilmoittautumiset minulle, kts. edellinen viesti)

sami:
Lennonjohtojako on seuraava:


Jakorasia, 19.12.

PositioATCEFRO_TWRJuho PyhäjärviEFRO_APPJukka VuopalaEFRO_R_APPOskari NykänenEFPS_N_CTRNiko PursiainenEFPS_S_CTRAnssi MalinenEFES_CTRArttu VattulainenESOS_CTR?

Tämä ainakin alustavasti. Jos joku tahtoo mukaan niin kertoo nytheti ..jne. Bookatkaa paikkanne Ivaon järjestelmään.

Menetelmät ovat samat kuin 12.12. eventissä, laitan ne vielä emailissa kertaalleen kaikille ym. ihmisille. Poikkeuksella että Feeder ei ole miehitetty, eikä DEL - niiden tehtävät ovat EFPS_S:llä ja Tornilla. Ruotsin ATC-tilanteesta ei vielä ole tietoa, tarvittaessa sitten EFPS_N ottaa kopin Lekralle saapuvista tarpeeksi ajoissa Ruotsin puolella.


Sen verran vielä että suurin osa liikenteestä saapuu tod näk Lekralta. Tämä voi johtaa EFPS_N:n ylikuormittumiseen eli on hyvin suositeltavaa jakaa "tylysti" uudelleenreitityksiä esim. Dct Kekox hold ... Samoin kuin 12.12. Efes/Esos tekivät, mutta päinvastoin eli reitittivät Lekralle. Sopikaa tuosta sitten Atc:t keskenänne ennen eventin alkua, itse en pääse paikalle.

Navigation

Up one level