Missä lentelit tänään?

(1/37) > >>

Wanhis:
Ajattelin perustaa tänne tälläisen osaston , jossa voisi kertoa päivän aikana tehdyistä lennoista. Aina ei huvita tehdä pitkää kuvasarjaa tai yleensäkään ottaa edes muutamaa kuvaa lennolta. Silti olisi kiva kertoa muillekin siitä, missä sitä on lennellyt ja miksi . . . .
Voisipa tähän laittaa jopa sellaisen säännön, ettei kuvia edes saa laittaakaan, niin tuleepahan vähän erilainen osasto. Sensijaan tekstiä saa kirjoittaa niin paljon kuin jaksaa.


Minäpä sitten aloitan: Tänään aamulla, kun huomasin, että lentokerhon Wilga on lennetty Tallinnaan, niin innostuin hieman kiertelemään tuolla Estoniassa ja katselein miltä siellä näyttää . . . asian teki myös kiinnostavaksi tuo ilmainen Estonian Vfr-kartta, jonka latasin. Karttaa pidin sitten auki toisella näytöllä.
Lentokoneeksi valitsin Lagon "Aermacci MB339:n" joka on eräs suurista suosikkikoneistani. Koneen ohjaamo on monipuolinen, näyttävä, ja erittäin toimiva, upeine sivupaneeleineen.
Eipä sitten muuta kuin matkaan. Lähtökenttänä toimi EERU Ruhnu, joka sijaitsee pienellä saarella Rigan lahdella. Sieltä matka jatkui toiselle saarelle, EEKU Kihnu oli sen kentän nimi.
Senjälkeen otin suunnaksi Pärnun Vorrin ja kun kenttä tuli näkyviin niin tein sinne läpilaskun, sen kummemmin pysähtymättä.
Seuraavaksi naputtelin radioon Tallinnan Vor taajuuden ja nostin koneen noin 5000 jalkaan ja kytkin autopilotin päälle. Siinä oli sitten mukava seurata karttaa koneen kiitäessä kohti Tallinnaa.  Estonian Landscapes on kyllä tehty tarkasti, tiet ja rautatiet ovat oikeilla kohdillaan, samoin vesistöt. Laskeuduin Tallinnan kentälle ja rullasin koneen parkkiin miettimään mihin seuraavaksi suunnistaisin.
Päätin kokeilla pysyykö simu pystyssä jos lennän tästä suoraan Malmille . . . väittäisin, että ei pysy! Suomen rannikko tuli näkyviin ja Helsingin kaupunki alkoi erottua . . . sitten "TILT" ja siihen simu kaatui.
Uusi yritys, lähtö Tallinnasta ja tälläkertaa Porvoon Vorrin kautta kiertäen . . . nyt onnistui . . . ja hienosti tuli harjoitus suihkarini laskuun malmille.

ToniH22:
Tuli lennettyä Floridasta, Jamaicalle tuossa päivemmällä. Kuvia löytyy lennolta kuvankaappaus osiosta.

Kopjaak:
Latasin ja testasin tuon FTX:n Tasmanian. Aika hyvn näköistä maisemaa. Harvemmin tulee lenneltyä tuolla suunnalla. Pacific Nortwest FTX:ltä on tulossa. mutta milloin?

kosg79:
Juuri lennetty EGLL-EFHK...kaikenlaisia ongelmia Teamspeakista operointivirheisiin... Mutta tulipahan FLyEuropen tunteja.

Starchild:
Vähän epäilen, että ketään oikeestaan kiinnostaa missä muut on lentänyt, kun simulla voi vaan lähteä mihin tahansa... Ilmailupuolella aihe olisi toimiva, mutta täällä se tuntuu olevan oikeastaan vain turhaa floodausta.

Navigation

Up one level

Next page