IVAO Finland: Joulun toivotus

(1/1)

philes:
Tervehdys ystävät!

IVAO Finlandin henkilökunta toivottaa kaikille foorumisteille:

LEPPOISTA JOULUA JA PÄRÄYTTÄVÄÄ UUTTA VUOTTA ! ! !

[ Attachment not found - or removed ]

ALind:
Hyvää joulua ja kiitoksia lopuillaan olevasta vuodesta koko IVAO:n lentäjälistalle ja lennonjohtajille, unohtamatta staffin isoa panosta.

Toivottavasti ensi vuodesta tulee vähintään yhtä lennokas! 

3GM65D:
Oikein rauhaisaa joulua ja hyvää uutta vuotta. Vaikka vasta reilun kuukauden olen IVAO:n kanssa häslännyt, toivon, että ensi vuonna pystyn oppimaan paljon enemmän. Kiitos kaikesta, erityisesti Santulle, Aleksille, Timolle ja Jeromelle hyvästä yrityksestä opettaa IVAO:n ja ilmailun salat - toivottavasti se tuottaa hedelmää mahdollisimman pian.

OttoPOI:
Tämä vuosi toi tullessaan harrastukseeni uuden ulottuvuuden, lennonjohtamisen. Se vei verkkolentämisen täysin uudelle tasolle, joten erityiskiitokset Niko Pursiaiselle koulutuksen järjestämisestä ja toteuttamisesta! Kiitoksia toki koko divarille mahtavista flaikkareista ja osaavista "alansa" ammattilaisista ja heidän opastuksestaan.

Hyvää joulua kaikille 

Mo-jo:
Hyvää joulua ja uuttavuotta IVAO:n jäsenille !!

Kuten aikaisimmemmissa viesteissä osa on omaltakohdalta vuoden tapahtumat kertoneet, niin tiivistetään omalta osalta siihen, että otin tänä vuonna lennettäväksi muutamia World Toureja, joita viimeistelen tässä, sillä kesän puolessa välissä kone sanoi sopimuksen irti josta lähtien en ole taivaille päässyt. Kuitenkin viime Perjantaina sain lohtua asiasta saamalla koneen. Nyt taas taivaalla sekä lennonjohtamassa

E: Muutkin voisivat sepittää männä vuodesta, jos omalla kohdalla jotain mainittavaa

Navigation

Up one level