Loputon lento: Mooney

<< < (29/48) > >>

Wanhis:
Hienoa nähdä "navetta Mooney" tositoimissa! Osasin jo odottaa huippusettiä mutta silti yllätyin kuvasarjan näyttävistä ja rempseistä käänteistä. Loppukuvassa nauratti jo kyllä aika lailla.

MS:
Voisin viedä konetta itään, lähelle kuubaa. Eli varaan seuraavan legin.

E: Unhoittakaa.

Kopjaak:
Lentokerhon Mooney oli tuhottuna jätetty Mexicoon San Christobalin kentälle. Onneksi senor Zorro avustajineen Azteekkien lentokerhosta päättivät kunnostaa  konevainaan. Päämekaanikot Jose ja Pedro saivat kuin saivatkin koneen lentokuntoiseksi. Huhu kertoo, että koneen paikalle lentänyt suomalaisviikinki oli välittömästi karannut paikalta San Christobalin yöelämään. Kyselin mekaanikoilta että missä se yöelämä sijaitsee, kun kenttä ja sen ympäristö vaikuttavat kovin hiljaisilta. Noh, Juanita on naapurikylässä äitiänsä katsomassa, pojat kertoivat.

Päätin jättää yöelämän sikseen ja siirtää Mooneyn kohti Karibianmerta. Ensimmäinen etappi olisi Belize. Keli oli vaan kostea.

[ attachment removed ]


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]

Belizen kenttä häämöttää.
[ attachment removed ]

Metsä kasvaa täällä Väli-Amerikassa kyllä erinomaisesti, mutta onko kyseessä banaanitasavallan ilmailuviranomaisten saamattomuus vai mikä. Eihän tuonne puiden sekaan kukaan voi laskeuta. Täälläpäin on kyllä tapana jättää konevainaat lojumaan mihin sattuu. Lieneekö koko kenttä edes käytössä.
[ attachment removed ]

Pakko oli suunnitelmaa muuttaa ja lentää Mooney kohti San Pedron MZ10 kenttää. Se sijaitsee ulompana rannikosta pienellä saarella, joka on osa koralliriuttaa.
[ attachment removed ]

Kohta laskeudutaan. Cancun on vähän matkan päässä ja siitä lyhyt hyppäys Kuubaan. Kone on taas lentokunnossa, joten rohkeasti matkaa jatkamaan.
[ attachment removed ]

MrMissedApproach:
Juu näitä kuvia kattellessa niin mielelläni tulisin mukaan, jos vain joku kertoisi miten noita kuvia otetaa on päässyt unohtumaan

3GM65D:
Quote

miten noita kuvia otetaa on päässyt unohtumaan


Tsekkaa tästä. Mukavia kuvaushetkiä! 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page