Korkeusyksiköiden muutokset Suomen ja Venäjän ilmatilojen välillä

(1/1)

Nikop:
Heipähei,

Tässä päivitystä lennonjohtokoulutuksessamme annettuihin tietoihin Suomen ja Venäjän välillä tehtävistä korkeusyksikön muutoksista. Tiedot koskevat Helsingin lähestymistutkaa sekä Tampereen ja Rovaniemen aluelennonjohtoja.

Suomen ja Venäjän välillä tehtävät muutokset jaloista metrilentopinnoille ja päinvastoin tehdään joko Venäjän tai Suomen ilmatilassa. Se, kumman maan lennonjohdoille yksikön muutos kuuluu määräytyy reittipisteen mukaan, jonka kautta ilma-alus ylittää lentotiedostusvyöhykkeen rajan.

- Muutos metripinnoilta jalkoihin tai päinvastoin tehdään Pietarin aluelennonjohdon (Peterburg ACC, ULLL_CTR) ilmatilassa kun ilma-alus ylittää lentotiedotusvyöhykkeiden rajan pisteiden RATLA, LEDUN tai GOGLA kautta.
- Muutos metripinnoilta jalkoihin tai päinvastoin tehdään Petroskoin aluelennonjohdon (Petrozavodsk ACC, ULPH_CTR) ilmatilassa kun ilma-alus ylittää lentotiedotusvyöhykkeiden rajan pisteiden AGAMO, KETOL, KOMEK tai GATRI kautta.
- Muutos metripinnoilta jalkoihin tai päinvastoin tehdään Tampereen aluelennonjohdon ilmatilassa kun ilma-alus ylittää lentotiedotusvyöhykkeiden rajan pisteen KOKAT kautta.
- Muutos metripinnoilta jalkoihin tai päinvastoin tehdään Murmanskin aluelennonjohdon (Murmansk ACC, ULMM_CTR) ilmatilassa kun ilma-alus ylittää lentotiedotusvyöhykkeiden rajan pisteen KELEK kautta.

Navigation

Up one level