Har Kustbevakningen inhyrda dashar?

(1/2) > >>

Nizmo0:
Hej

Kom idag vid Ramlösa station i Helsingborg och då kom ett dash plan bara ett par hundra meter upp i luften. Blev duktigt förvånad när jag kollade ut genom lastbilsfönstret också flyger det ett plan bredvid . Planet var vitt och liknade en dash och dom såg ut till att flyga manuellt då det svängdes lite hit och dit. Någon som vet om det är Kustbevakningen?

MVH:Peter

ekepeke:
Jadå, det var det. Kustbevakningen kör numera enbart (?) med dashar: http://www.kustbevakningen.se/kbvtemplates/ImageVault.aspx?id=771

Nizmo0:
Quote

Jadå, det var det. Kustbevakningen kör numera enbart (?) med dashar: http://www.kustbevakningen.se/kbvtemplates/ImageVault.aspx?id=771Såg nu att planen var mer vita jag trodde dom nya var helblåa . Tack för infon iaf Erik!

Gott nytt år!

Zekehund:
Quote

Jadå, det var det. Kustbevakningen kör numera enbart (?) med dashar: http://www.kustbevakningen.se/kbvtemplates/ImageVault.aspx?id=771Helt korrekt erik. Dom har ställt alla sina Casor och flyger enbart Dash.
Dock såg jag en hyffsat fräsh Casa på plattan på Skavsta. Vet någon om den bara står där som skrot eller skolar dom kanske i den? 

Daniel:
De kanske har en extra kärra om nån Dash skulle få fel?

Navigation

Up one level

Next page