FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.11.17, 05:47

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Maisema- ja lentokonesuunnittelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Gmax ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Gmax ongelma  (Read 1199 times)
Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 942
Date Registered: 11.11.06

Gmax ongelma
« on: 09.01.10, 13:34 »

Kun käynnistän GMAX ohjelmaa niin se jää tähän kohtaan.  Asennin uudestaan mutta ei vaikutusta.



[ attachment removed / expired ]

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Mikko Lindström
Offline Offline

Posts: 692
Date Registered: 21.02.05

Re: Gmax ongelma
« Reply #1 on: 09.01.10, 15:38 »

Toi johtuu joskus näyttiksen ajureista. Yleensä tuosta pääsee eroon kun esim. vaihtaa näytön virkistystaajuuden joksikin muuksi kuin nykyinen on jonka jälkeen vaihtaa takaisin siihen missä se alunperin olikin. Sen jälkeen koittaa käynnistää GMaxin ja tuota herjaa ei pitäisi enää tulla sen jälkeen.

Kokeile tuota nyt aluksi.

- Mikko

Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 942
Date Registered: 11.11.06

Re: Gmax ongelma
« Reply #2 on: 09.01.10, 15:49 »

Virkirsytstaajuutta ei pysty muuttamaan. Muistelisin että Vistassa pysty muuttamaan mutta nyt 7:ssa ei.

[ attachment removed / expired ]

Mitä muuta voisi kokeilla?

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Mikko Lindström
Offline Offline

Posts: 692
Date Registered: 21.02.05

Re: Gmax ongelma
« Reply #3 on: 09.01.10, 16:10 »

Mitä muuta voisi kokeilla?

Kokeile vaikka vaihtaa värit 16 bittiseksi ja takaisin 32 bittiseksi sen jälkeen. Periaatteessa mikä asetus tahansa joka saa nuo ajurikikkareet "virkistymään" pitäisi auttaa.

Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 942
Date Registered: 11.11.06

Re: Gmax ongelma
« Reply #4 on: 09.01.10, 16:20 »

Eipä auttanut. Eikö se vaan sitten Windows 7:ssa toimi.

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Mikko Lindström
Offline Offline

Posts: 692
Date Registered: 21.02.05

Re: Gmax ongelma
« Reply #5 on: 09.01.10, 17:03 »


Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1