FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
13.12.18, 05:54

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Aerosoftin LHR:n kanssa ongelmaa
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Aerosoftin LHR:n kanssa ongelmaa  (Read 406 times)
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3068
Date Registered: 12.01.09

WWW
Aerosoftin LHR:n kanssa ongelmaa
« on: 17.01.10, 14:06 »

Iltapäevää!

Tämmöstä herjaa kun olen asentanut ko. maiseman:

[ attachment removed / expired ]

Muistaakseni mulla oli samanmoinen ongelma jonkin aikaa sitten, mutta en löytänyt foorumilta.

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14466
Date Registered: 21.07.04

Re: Aerosoftin LHR:n kanssa ongelmaa
« Reply #1 on: 17.01.10, 14:49 »

Asenna uusiks.
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3068
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Aerosoftin LHR:n kanssa ongelmaa
« Reply #2 on: 17.01.10, 14:51 »

Sitäki kokeillu muttei oikeen skulaa... Sad

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14466
Date Registered: 21.07.04

Re: Aerosoftin LHR:n kanssa ongelmaa
« Reply #3 on: 17.01.10, 14:52 »

Sitäki kokeillu muttei oikeen skulaa... Sad
Onko aito? Tongue Harvoin noita tollasia ongelmia tulee jos sen asentaa ihan aidosta filusta kunnolla. Siinä kun on se oma asennusohjelma. Ei voi paljon vikaan mennä siinä vaiheessa. Ja jos ei uudelleenasennuskaan auta niin...

Tollasia herjoja tulee varmaan jos ronkkii jotain skeneryitä(ja niiden tiedostoja) itse tai noita scenery.cfg:itä...
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3068
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Aerosoftin LHR:n kanssa ongelmaa
« Reply #4 on: 17.01.10, 15:01 »

Kolmas kerta toden sanoo. Asensin pari kertaa uusiks ni rupes vihdoin toimimaan. Anteeksi häiriö.

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1