FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.09.18, 03:26

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Crash detected? Or not?
:  

« previous thread next thread »
Poll
Question: Pidätkö simussa crash/damage efektiä päällä?
Ignore crash and damage - 79 (86.8%)
Detect crash and damage - 6 (6.6%)
Detect + stress - 1 (1.1%)
Detect + collisions - 1 (1.1%)
Detect + stress + collisions - 4 (4.4%)
Total Votes: 91

Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Crash detected? Or not?  (Read 1123 times)
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2540
Date Registered: 03.04.08

WWW
Crash detected? Or not?
« on: 19.01.10, 15:05 »

Ihan mielenkiinnosta tein tälläisen kyselyn. Itse pidän tolla "Ignore" asetuksella koska FS Passenger- lisuri heittää aina "Building crash- ilmoituksen kun lisurin käynnistää vaikka rakennuksia ei ole lähelläkään.
Kosti Hokkanen
Offline Offline

Posts: 298
Date Registered: 05.10.09

Re: Crash detected? Or not?
« Reply #1 on: 19.01.10, 15:07 »

Taisi lipsahtaa väärälle alueelle  Wink

Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2540
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Crash detected? Or not?
« Reply #2 on: 19.01.10, 15:09 »

No niin teki!
kille
Former member
Re: Crash detected? Or not?
« Reply #3 on: 19.01.10, 15:20 »

Eipä sitä ole järkeä pitää päällä.
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Crash detected? Or not?
« Reply #4 on: 19.01.10, 15:37 »

Jos on jännää katsella kun kone uppoaa maahan 3/4 rungostaan voi olla aika vaihtaa lajia.
Samuli Hämäläinen
Offline Offline

Posts: 661
Date Registered: 10.05.08

Re: Crash detected? Or not?
« Reply #5 on: 19.01.10, 16:15 »

Jos on jännää katsella kun kone uppoaa maahan 3/4 rungostaan voi olla aika vaihtaa lajia.

Mitenniin vaihtaa? Eihän simulaattorissa ole aina pakko lentää onnistuneita lentoja, vaan voi joskus olla yllättäviäkin onnettomuuksia. Muutenhan tästä saattaisi tulla tylsää.
Oliver Martinez
Offline Offline

Posts: 648
Date Registered: 09.09.07

Re: Crash detected? Or not?
« Reply #6 on: 19.01.10, 16:32 »

FS Passengersin crash detectid käytössä.  thmbup Äsken tulin laskuun LOWIin niin ihmettellin, kun ei kone pysähdy sitten millään laipat täysillä, spoilerit auki, nopeus OK ja reverset huusi hoosiannaa ja kosketuskin tuli oikeaan kohtaan. Niinpä siinä kävi, että jokeen päädyttiin ja 10 matkustajaa "kuoli".  thmbdn Jarrutellessani ihmettelin onko vika minussa vai missä, ja samaan aikaan näen, että yksi AI kone tulee viereisellä radalla myöskin luistellen pitkäksi jokeen asti..  Angry Onpas Innsbruckissa liukkaat baanat..  laugh

FSX: Amd Athlon 64 X2 6000+ 3GHz, MSI/ASUS DDR II atx, 4096 (2*2048) DDR II 800MHz, Atx 400W, Ati Radeon HD3650 1024Mt DDR

Virtual Norwegianin lentäjä. Pilot ID: NAX2803. Profiilini
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3940
Date Registered: 08.06.07

Re: Crash detected? Or not?
« Reply #7 on: 19.01.10, 16:33 »

FS Passengersin crash detectid käytössä.  thmbup

No sitten onkin kivaa kun se ottaa törmäyksen jostain näkymättömästä seinästä tms, nimim. kokemusta on.  thmbdn Ei ole käytössä törmäilyt.

Geoff Cooper
Offline Offline

Posts: 775
Date Registered: 25.08.04

WWW
Re: Crash detected? Or not?
« Reply #8 on: 19.01.10, 16:39 »

Crash detect pois päältä. Liian usein on mennyt huonosti kun löytyi joku huonosti tehty maisema rakennus (esm minulla joku venäjässä lentokenttä joka tekee usein) tai "spot plane" törmää rakennukseen kun vaihtaa näkösuuntaa..! kyllä sen tietää kuitenkin ilman sitä jos oikeesti tulee kolari!!

Geoff


My FS9 and FSX run on... i7 2600K @4.8GHz, 1kW PSU, ASUS Sabertooth P67, 16Gb G.skill PC3-17000, XFX Black HD 7970, 2x512Gb OCZ Vertex4 SSD (Win 7 x64 & FS) & 2x1Tb WD Caviar, ASUS Xonar Essence, 2xCrossover 30" LCD in EyeFinity 5120x1600, CH Hardware...and a big smile!
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4175
Date Registered: 19.06.07

Re: Crash detected? Or not?
« Reply #9 on: 19.01.10, 16:44 »

Crash detect pois päältä. Liian usein on mennyt huonosti kun löytyi joku huonosti tehty maisema rakennus (esm minulla joku venäjässä lentokenttä joka tekee usein) tai "spot plane" törmää rakennukseen kun vaihtaa näkösuuntaa..! kyllä sen tietää kuitenkin ilman sitä jos oikeesti tulee kolari!!

Geoff

Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa, eli Crash Detect pois päältä  thmbup
Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2437
Date Registered: 12.01.03

Re: Crash detected? Or not?
« Reply #10 on: 19.01.10, 16:56 »

Ihan mielenkiinnosta tein tälläisen kyselyn. Itse pidän tolla "Ignore" asetuksella koska FS Passenger- lisuri heittää aina "Building crash- ilmoituksen kun lisurin käynnistää vaikka rakennuksia ei ole lähelläkään.

Miksei tuosta muut saa nähdä tulosta?Huh
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2540
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Crash detected? Or not?
« Reply #11 on: 19.01.10, 17:18 »

No sitten onkin kivaa kun se ottaa törmäyksen jostain näkymättömästä seinästä tms, nimim. kokemusta on.  thmbdn Ei ole käytössä törmäilyt.

Se on paska bugi siinä. Muuten minusta todella hyvä lisuri. Radio chatteriin olen lisännut paljon atc- keskusteluja ja korvannut musiikkitiedoston oikeilla biiseillä.
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2540
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Crash detected? Or not?
« Reply #12 on: 19.01.10, 17:20 »

Miksei tuosta muut saa nähdä tulosta?Huh

Sori. Olin laittanu, että tulokset näkee kun on itse valinnu vaihtoehdon.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3830
Date Registered: 18.12.01

Re: Crash detected? Or not?
« Reply #13 on: 19.01.10, 18:30 »

Pois päältä!

Heathrowilla kerran näkymättömään rakennukseen crash, muistakseni jossain muuallakin. Kuoppa jonkin Suomen kentän rullaustiellä crash Pisteenä iin päällä rakenteiden pettäminen vähäisessä, mutta pitkään kestäneessä turbulenssissa thmbdn Sitten vielä väärät radiukset AI-koneissa (koneessa), ja crash vaikka välimatkaa ainakin 10 metriä. Verkossa kun lentää, niin bukaavat yhteydet ja jälleen jonkun persuuksissa (Ei onneksi omakohtaista kokemusta). Että tässäpä näitä päällimäisiä syitä pitää poissa päältä.

T: Mika

   
Intel I7 8700K @ 4700Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons (Clean install Win10 + P3Dv4.3 + Aes A318/321 + other addons)
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2540
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: Crash detected? Or not?
« Reply #14 on: 19.01.10, 20:31 »

Kiitos Mikolle siirrosta. Epähuomiossa aloitin sen kuvapuolella. Crash taitaa toimia moitteettomasti vain silloin jos ei ole asentanut mitään lisäosia... ?
Miika Asunta
Offline Offline

Posts: 794
Date Registered: 10.03.06

WWW
Re: Crash detected? Or not?
« Reply #15 on: 20.01.10, 01:45 »

Verkkolentämisessä (vatsim, ivao) vain sujuva liikenne on tärkeää, ei simulaattorin asetukset. Eli kaikki mikä voi aiheuttaa sekaannusta pistetään surutta pois päältä. Tuulen olisi kuitenkin hyvä olla sama kuin muillakin.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1