Ryanair öppnar ny flyglinje till Sverige

(1/2) > >>

Zekehund:
Hej!
Ryanair tillkänna gav idag att man kommer att börja flyga till Norrköping.
Från och med den 5 maj kommer Ryanair att flyga från Norrköping flygplats till Alicante två gånger per vecka – onsdagar och söndagar.

Citat från Flygtorget:
""– Sverige är en underutvecklad flygmarknad som under decennier präglats av höga priser och dåligt utbud. Därför är det extra roligt att år efter år kunna ge fler, och i detta fall, solsugna östgötar billiga biljetter till den spanska solkusten, säger Ryanairs Erik Elmsäter i en kommentar.

– Norrköping är intressant av flera skäl, men främst på grund av upptagningsområdet och det i kombination med destinationer till den spanska solkusten är helt klart ett vinnande koncept, säger Elmsäter.

Norrköping flygplats är nöjd med nyetableringen.

– Vi är naturligtvis mycket nöjda över att Ryanair som Europas största lågprisflygbolag börjar trafikera Norrköping flygplats i maj. Vi ser mycket ljust på framtiden och erbjuder i och med Ryanairs etablering alla typer av flygresor. Det kan väl knappast bli bättre, säger Mari Torstensson, vd på Norrköping flygplats.""


//Pontus

nighty142:
Ryanair öppnar ny flygplats? Räcker inte Kungsängen till? 

chris93:
Skavsta och Kungsängen har väl i princip samma upptagningsområde?

Aja, kul att man satsar i alla fall och att det finns flygbolag som går framåt trots det prekära ekonomiska läget i världen

Vad tror ni att vi kommer få se för nordiska Ryanair-destinationer i framtiden? Kramfors och Halmstad kanske?

Zekehund:
ja... vem vet? Inte alls omöjligt

Swesim:
Dom kommer att flyga till Alicante från Västerås också, fast ett tidigare datum.

Quote

Citat från www.stockholmvasteras.se:
Ryanair öppnar ny rutt till Alicante från Stockholm Västerås flygplats
Ryanair, Europas favoritflygbolag, kommer från och med den 2 april 2010 flyga till Alicante i Spanien från Stockholm Västerås flygplats. Med två avgångar i veckan kan alla resesugna Västeråsbor nå Spanska solkusten för några hundralappar.

Navigation

Up one level

Next page