Kuinka FSX:ään useampi monitori ?

(1/4) > >>

sirelwood:
Olisi tuossa varaston pöydällä levitettynä kolme 24" tft:tä. Toistaiseksi kiinni koneessa jossa on 2 kpl 8800 GTS. Saako niihin järkevästi simua näkyyn ja toimimaan. Jos on vaikka pilotti toisessa ruudussa ja "kartturi" toisessa niin kallistuuko  horisontti kummassakin "omaan tahtii" vai saako sen jotenkin niin käyttäytyyn kuin pitäisikin, vai olisiko ainoa oikea ratkaisu matroxin triple head? (hieman vain liian hintava vekotin yhen pelin takia... vaikka harrastukset maksaa aina:), tietenkin käytettyäkin saa tarjota jos niitä täällä pyörii tällä hetkellä.

Pelikoneen prossuna intellin Q9450 muistaakseni ja 8gt muistia ja  win7 64 ja toistaseks noi 3 kpl 24" ruutua ja tossa olis hyllyllä vielä jokunen ruutu mittaristolle tai vaikka mille. Ja koneeseen on saitekin yoke ja pedaalit ja parit kaasukahvat näin ensi alkuun...

T:Teemu

Transisto:
Moi,

Ohjauspaneelin + ulkonäytön saat tehtyä FSX:ssä niin, että ajat simulaattoria ikkuna-modessa (undock window-toiminnolla) ja venytät ikkunoidun mittarinäkymän kahden näytön levyiseksi.
Tallennuksen jälkeen se latautuu seuraavalla kerralla valmiiksi näin.

Sinulla olisi myös mahdollisuus käyttää kahta näyttöä pelkästään ulkomaiseman näyttöön, yhtä näyttöä voisit käyttää pelkän mittaripaneelin näyttämiseen.
Yhden näytön lisäämällä voisit lisätä vielä vaikka gps:n ja avioniikkapaneelin neljännelle näytölle. Näin sinulla olisi jo käytännössä valmis kotiohjaamo. 

Undock window -toiminnolla voit ikkunoida näkymiä miten haluat ja raahata näitä sitten näytöltä toiselle.

http://www.youtube.com/watch?v=iNoyHdWXUlI&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=fkQKYlkgE6w

sirelwood:
Äkkiseltään kokeiltuna en saa levitettyä ikkunaa kuin yhen näytön kokoiseksi. Lieneekö jossain asetuksissa jotain, mitä pitäisi muuttaa.

T:Teemu

Transisto:
Saitko Windows:n työpöydän levitettyä kahden näytön levyiseksi niin, että hiiri kulkee näytöltä toiselle?
Windows-työpöytä pitää luonnollisesti toimia kahden näytön levyisenä ennenkuin käynnistät edes FSX:ää.

Ensimmäiseksi FSX:n käynnistyksen jälkeen tulee simulaattori muuttaa pois full screen tilasta window-tilaan (kun asetukset oikein, näkyy sininen fsx-palkki ja sen alla menu-valikko)
[ Attachment not found - or removed ]

Tämän jälkeen avaa uusi näkymä, esim. esimerkissäni mittaripaneeli:

[ Attachment not found - or removed ]

Vie hiiri mittaripaneelin päälle ja paina hiiren oikeaa näppäintä -> valitse 'undock window'.

tämän tempun jälkeen mittaripaneeli pitäisi näkyä omana ikkunana:

[ Attachment not found - or removed ]

Sitten vaan raahaamaan mittaripaneelia toiselle näytölle jonka jälkeen vois sovittaa sen oikean kokoiseksi ja tallentaa.
Seuraavalla kerralla näytöt latautuvat oikein.

Muista myös tarkistaa Windows-työpöydän resoluutio ja asettaa vastaava reso FSX:n asetuksiin.

sirelwood:
Ok. Pitäneepä koittaa ottaa tuo Full screen ruksi pois, niin sitten voisi onnistua. Winikka pelaa hyvin kolmessa ruudussa niinkuin pitääkin.
Sitten vielä kun saa noihin saitekkeihin konffattua kaiken mitä pitääkin, nyt on vasta niin että kaasu toimii ja yokesta kääntyy... mutta eiköhän se pikkuhiljaa siitä.

T:Teemu

Navigation

Up one level

Next page