Virtual Finnairin seuraava lentäjähaku 08.02 klo 19

<< < (5/13) > >>

Pe7e:
Mitenhän muuten, siinä vaiheessa jos joskus (tai kun, onhan se väistämätöntä että joskus 757:t väistyy ) nuo A330 rouskut korvaavat kokonaan 757:t, siirtyvätkö ne (osa niistä) sitten kokonaan lomalennoille vai lentääkö jatkossakin noita jenkkilän lentoja tai muita... vai mitenköhän tuo on pähkäilty Koska jos itse joutuu joskus tuosta 757 luopumaan niin en todellakaan halua mitään pitkiä reittilentoja sorvata 330:llä, muuten kyllä pelkät lomalennot kävis... Kunhan tollanen kunnon 330 saadaan ulos, AXP:n tai AS:n toimesta... 

Osguu:
Quote

Kyllä mulla ainakin aina kun käynnistän motit niin kaikki data häviää.

Se johtuu accelerationista. Sillä on LDS kanssa joitain bugeja.

tommim:
Quote

Ettei vaan johtuisi laivaston yhtenäistämisestä?

Juuh, totta kai, mutta se mikä on todellisessa elämässä on järkevää ja ehkä toivottavaa niin ei välttämättä ole niin kiva simumaailmassa (...varsinkaan kun toistaiseksi ei ole yhtään oikeasti hyvää Airbus-lisuria) eli 'täydellisen' virtuaalilentoyhtiön koneet olisivat juuri ne markkinoiden parhaat lisurit eli Finnairilla pitäisi olla MD-11, 747, J41 ja 767, mutta ei ne saatanan pässit tajua hankkia tai pitää noita koneita (tosin sen takia ovatkin kai ihan kuralla taloutensa kanssa.. eh-he-he).

tommim:
Quote

Joo, tuollaiset haaveet voi jättää ihan uneen vaikka, ei hirveän hyvällä katsota spedeilyä. Niitä materiaaleja ei mitenkään pantata, vaan on ihan tekemällä tehty jäsenten hyödyksi.

Tulee mieleen Speden joku vanha sketsi...

Suomen ulkoministeri: "Olemme hyvin vihaisia teille"
NLn edustaja: "niin, mitä sitten?
Suomen ulkoministeri: "Olemme hyvin, hyvin vihaisia teille"
NLn edustaja: "Niin, niin, mutta mitä sitten?"
Suomen ulkoministeri: "Olemme hyvin, hyvin, hyvin vihaisia teille"
NLn edustaja: "Niin, kuultiin jo, mutta mitä sitten?"
Suomen ulkoministeri: "Olemme hyvin, hyvin, hyvin, hyvin vihaisia teille"

jne.

Pe7e:
Quote

eli Finnairilla pitäisi olla MD-11, 747, J41 ja 767, mutta ei ne saatanan pässit tajua hankkia tai pitää noita koneita (tosin sen takia ovatkin kai ihan kuralla taloutensa kanssa.. eh-he-he).

Toi oli vissiin vitsi?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page