Arvaa auto

<< < (201/380) > >>

nevant:
Jaa silläkö ei ole mitään merkitystä, että mikä auto malli on kyseessä sillä eihän ole sama juttu onko austin,morris, vai riley sekin vielä, että  kaikki minit ei ole brittiautoja toki nimi on sieltä lähtöisin. Taitaa mennä jo saivartelun puolelle    esim.Belgiassa tehtii mini one mallia.

MGPekka:
Quote

Jaa silläkö ei ole mitään merkitystä, että mikä auto malli on kyseessä sillä eihän ole sama juttu onko austin,morris, vai riley  sekin vielä, että  kaikki minit ei ole brittiautoja  toki nimi on sieltä lähtöisin. Taitaa mennä jo saivartelun puolelle esim.Belgiassa tehtii mini one mallia.

Mikäli nyt oikein luin, niin vastauksesi oli Riley Elf, kun taas kysytty auto oli Wolseley Hornet eli onko se nyt sitten sama juttu, minkä merkkinen auto on  Kyllähän vaikeusastetta varmasti olisi saanut lisää - tehtiinhän Etelä-Afrikassa Wolseley Tonnia, jossa oli Hornetin keula ja Minin perä sekä Miniä, jossa oli Minin nokka, mutta Hornetin/Elfin perä  ja Venezuelassa tehtiin lasikuitukorisia Minejä ja Espanjassa Authi Minejä ja Italiassa Innocenti Minejä ja......... Brittiautojen, jos minkä, historia on todella mielenkiintoista kahlattavaa - badge-engineering kaikessa epäloogisuudessaan on ollut tosi hulvatonta, joskin tiettyjen markkinavoimien sanelemaa. Joku jenkkiläinen autontunnistaja olisi voinut vastata tuohon Pasin kyssäriin voitonvarmana: Austin Marina 

ovalila:
Quote

Ainakin omaa sukua Daewoo Lanos. Tiedä sitten, onko Amerikan ihmemaassa kaupattu jonkun toisen GM-brandin alla.

Sori Antti, jos tuntui, että vein vuoron, mutta ekan kerran oikea vastaus näkyi Ollen vastauksessa. Mark ykkösillä ja kolmosilla ei näissä kapinoissa liene merkitystä - olihan tuo Marinakin jo evo2-versio..... Eli kiilasin Ollen vuorolle, myönnetään  tai oikeastaan sen ehti jo tehdä Pasi, mutta anyway - pääasia, että threadi rullaa !

Ja ei - arvuuttelemani auto ei ole Teijo. Olle kyllä ainakin tietää oikean vastauksen - näin ainakin uskoisin 


Juu eli oli siis tuttu Suomessakin.... Daewoo Lanos Sport. Silloin kun sellainen merkki oli vielä olemassa eikä tehtaassa tehty "Chevroleteja"

Kiilaus ja saivartelu vapaa 

nikkari:
Quote

[ Attachment not found - or removed ]
Nakataanpas Ollelle hiukan yöpalaa 


Ettei tää nyt olis joku kotimainen höpöhöpöauto?

 

TOC:
Quote

Ettei tää nyt olis joku kotimainen höpöhöpöauto?

 


Tämä on Hangö,rakennettu Volvon päälle 

Tämän auton tietää vai Pekka.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page