Arvaa auto

<< < (169/379) > >>

ovalila:
Quote

Kansia tarkoitin,lähinnä uponneita putkenperkeleitä....,kehittelin niille oman korjausmenetelmän.

Minä ymmärsin lopettaa työskentelyn niiden kanssa,meni toki muutama vuosi.


No juu kannet justiinsa. Joka kerta tietenkin oikaistava ja kattottava että ne putkenperkeleet ei tosiaan ole uponneet. Jos on niin sitten vaan alapään tiivisteiden kanssa pelaamaan ja toivomaan parasta. Ja se kiristys tosiaan kaikkine lämmittelyineen ja monen vaiheen astekiristyksineen.... se piti kantapään kautta oppia taas kerran.

Tänäkään päivänä en ymmärrä mikä on saanut ( cotes du Rhone tai joku muu punaviini? ) ranskalaisen koneinsinöörin suunnittelemaan nokkakoneiston niin että keinuvivun paininpinta on nitrattu ja itse nokka patarautaa. Jos ja kun se nitraus hieroontuu puhki siellä viimeisessä huonosti voidellussa nokassa niin  sen jälkeen nokka-akselin elinikä lasketaan tunneissa.

Se sytkä ei sinällään kauheen hankala ole enää sen jälkeen kun ymmärtää että niitä ajoitusmerkkejä on kaksi joista toisen varaan kasataan perusennakko ja toisella säädetään se toinen kärki....... oma moka siis. Rotaxiin en vertaa kun ei niitten kanssa ole onneksi  tarvinnut peuhata 

susiluoto:
Ei se Rotaxi mitenkään hankala ole, neljä mutteria irti ja pari töpseliä, nostan laitteen pöydälle ja ihan helppo.Helpoin on heittää vanha kuikhaan ja ostaa uuden kärjettömän.

nevant:
Ei se kyllä ihan noinkaan mene jos haluaa noudattaa tiettyä etiikkaa, kun esim moottorikelkan entisöinnissä ei saa mennä tekemään radikaaleja muutoksia  rakenteisiin eikä tekniikkaan No saahan noita 377 rotaxeja 1700€ uusia
No eihän noita katkojan kärkiä tarvitse jatkuvasti vaihtaa..

susiluoto:
Joo tarkoitinkin että helppoa tuo kärkien vaihto jos kone on keittiönpöydällä, kolmella tai neljällä nuo yleensä on alustassa kiinni.Tietysti entisöinnissä pysytään vanhassa systeemissä, 377 ja 503 seen saa vaihdettua tuon elektroniikan, ei tarvii koko konetta vaihtaa.

MGPekka:
Quote

Tässäpä viikonlopun aluksi muistutus siitä, että muoti kulkee ympyrää......
[ Attachment not found - or removed ]

Niin, nämä kaarevat ja pyöreät ! Dodebaker Lark ja Studge Avenger 
[ Attachment not found - or removed ]

Navigation

Up one level

Next page

Previous page