Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä

(1/28) > >>

zetair:
Moi!

Nyt on Ivap kaatunut kahdella viimeisellä lennollani.

Miami - Halifax.

[ Attachment not found - or removed ]

Helsinki - Halifax.

[ Attachment not found - or removed ]

Mistä oikein on kyse? Kun yhdistän ehdottaa Ivap serveriksi AS4. Kummallakin kerralla olen tämän hyväksynyt. FS2004 menee alapalkkiin, ja tulee ilmoitus ettei yhteyttä verkkoon ole Viimeksi pääsin top of descent -pisteelle Halifaxissa, ja nyt Helsingistä noin neljä tuntia, eli atlantilla kaatui Aikani räplättyäni kaatui tälläkertaa myös FS2004. Ivap & FS2004 on asennettu samalle koneelle (WinXp).

T: Mika

E: Yrittäessäni jatkaa lentoa, ja yhdistää Ivapia verkkoon tulee kuvan 2, kaltainen ilmoitus siihen Ivap käyttöliittymän päälle.

flykarppa:
Tuo syö miestä enemmän kuin joka-aamuinen lumenkolaus. Itsellä käytössä FSX ja samalla koneella molemmat,  ivap-skininä "pro737", muut ei toimi luotettavasti.

ZoneAlarm ja Avast ovat ihan normaalisti päällä,ei Game-modeja..

jari

zetair:
Pro737 mullakin. Aina olen pitänyt Zonen game modessa, ja Avastin taustasuojauksen pois päältä. Ongelmaa vasta kahdella viimeisellä lennolla. Voisiko tuo serverivalinta olla väärä (tai siis jotenkin kaatuma-altis), koska kumpainenkin lento kaatunut atlannin "toisella puolella" Internet yhteys on toiminut normaalisti molemmissa tapauksissa. Vai onko tämä nyt uusimman Ivap-version kirous...

T: Mika

flykarppa:
Voisihan se olla tietty joku servu ping-pong-juttu...

Itsellä ei tule edes katsottua mihin servuun ivappi on yhdistymässä connect-nappia painettaessa..

jari

hepis:
Juuri tuota samaa ilmoitusta tulee meikäläiselläkin vähän väliä 1.4.0 ja 1.4.2-versioilla, 1.3.8 toimii loistavasti. Simu on FS2004 ja käyttis XP SP3.

Joskus onnistuu lennon jatkaminen, kun sammuttaa kaikki Ivap-kilkkeet ja käynnistää ne uudelleen, mutta aina ei.


Ajattelin kokeilla poistaa kaikki VC++ kirjastoasennuspaketit koneelta ja asentaa sitten pelkästään 2005 SP1 satsin, kuulemma sitä versiota on käytetty Ivapia ohjelmoitaessa, ei siis uudempaa VC++ 2008:aa.

Navigation

Up one level

Next page